![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
bryła mi się w ogóle nie podoba, bo jest ciemna i strasznie smutna. nie potrafisz ładnie skomponować mebli, okropnie mieszasz style co ma okropne efekty. kuchnia to jakiś niewypał.
3/10 chociaż i tak troche podwyżona ta ocena. |
![]() |
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Bryła mi się nie podoba, jak dla mnie za ciemna, kuchnia niestety też się mi nie podoba, salon może być, tylko że podłoga nie pasuje, sypialnia strasznie ciemna, łazienka może być.
Bryła - 1/10 Ogród - 0/10 Wystrój - 3/10 Ocena - 1,3/10 niestety |
![]() |
#13 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
No jakoś ten mi się nie podoba.
Kwestia gustu zwyczajnie, więc nie przejmuj się moim zdaniem ![]() Ale uważam, że kuchnia nie pasuje do właścicielki, a cały dom nie ma stylu... I te dwie kolumny przed wejściem są bezsensu ![]() Sorka ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]()
1) BRYŁA - myślę, że jest całkiem ładna, prosta i zgrabna. Nie pasują mi w niej jednak dwie rzeczy: nieestetyczne ustawienie okien na ścianie frontowej i te dwie ustawione jakby bez sensu kolumny. Wyglądałoby to lepiej, gdybyś ustawiła na nich jednospadowy dach okrywający taras, ale wiele niższy niż zadaszenie domu. Taka moja sugestia. I można by się zastanowić, czy tynk nie za bardzo zlewa się z pokryciem dachu.
2) OGRÓD - pusto, pusto, pusto. Trochę sztuczne to pokrycie terenu. I za bardzo odcina się od otoczenia. Jedyne co mi się podoba to to ogromne drzewo ustawione w odealnym miejscu. 3) WNĘTRZE - żaden specjał, szczerze mówiąc. Nie jest też takie najgorsze, ale bardziej podobał mi się wystrój Twojego domu "Dom rodziny HAK - new look". Ta kuchnia NIE-PA-SU-JE! I jak ona nie jest wiejska to ja jestem ksiądz proboszcz pobliskiej parafii. A zasłonki są przeokropne, bardzo kiepsko wykonane i do tego fatalnie użyte- jeszcze nie widziałem, żeby ktoś "przyłapywał" zasłony pośrodku okna! Reszta domu natomiast nie najgorsza- salonik ma bardzo soczyste, świeże kolory, do tego bardzo dobrze dopasowane i połączone, za to duży plus. Wkrada się za to pewien chaos w ustawieniu mebli- np. ten telewizor na podłodze, sama popatrz... Sypialnia i biuro takie przeciętne. Łazienka- chociaż też zwyczajna i (o, na Boga!) różowa, to ma trzy plusy: - dobrze połączone kolory (nie chodzi mi o to, że ładne, różowego nienawidzę, jeszcze TAKIEGO "oczodajnego", chodzi o to, że do siebie pasują); - świetna lampa na suficie- jedna potrójna albo trzy pojedyncze, nie widzę dokładnie, ale takie ustawienie w jednej linii pasuje doskonale (swoją drogą, mogłabyś podzielić się informacją skąd ją masz); - ciekawy motyw z tak długim blatem na całą ścianę- bardzo trafiony pomysł. 1) BRYŁA: 7,5/10 2) OGRÓD: 2/10 (i to tylko i wyłącznie za to drzewo ![]() 3) WNĘTRZE: 5/10 ************** OGÓŁ: 14,5/30=4,8/10 Pracuj dalej. Pozdrawiam, Marian.
![]() |
#15 |
|
![]()
Jak na tak skromny budżet to chałupka całkiem fajna. Te kolumny jak już wiesz sa faktycznie niepotrzebne
![]() ![]() ![]() Ocenka: 5/10
#16 |
Guest
|
![]()
Tak, dach jest nieco za wysoki, ale mnie to specjalnie nie rusza
Te kolumny za to nic nie robią, a tylko psują wystrój Ta kuchnia nie jest wiejska, co ? ;p Lubisz różowy, co ? Ja baaardzo nie lubię, więc łazienka nie jest zbyt ładna Ogółem nawet ładny ten domek Dam 7,9/10 |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|