|
|
Zobacz wyniki ankiety: Podoba Ci się mój domek? | |||
Bardzo |
![]() ![]() ![]() ![]() |
8 | 36.36% |
Tak |
12 | 54.55% |
Nie |
2 | 9.09% |
Jest okropny |
0 | 0% |
Głosujących: 22. Nie możesz głosować w tej sondzie |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 |
Reputacja: 11
|
![]()
Całkiem ładnie, ale nie podoba mi się ta zielona kanapa w salonie i ten obraz w łazience nad wanną....kompletnie nie pasuje...Reszta jest git
![]() |
![]() |
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Dzięki za wasze opinie.
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Widzę twój kolejny udany projekt małego przytulnego domku!Twoje projekty są skromne ale przytulne. xd
ocena9/10 |
![]() |
#14 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bardzo dobra robota..naprawde... bardzo mi się podoba
![]() ocena 10/10 |
![]() |
![]() |
#15 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bryła i ogród są bardzo ładne. Kolorystyka i wystrój wprost idealne ... ale jest również kilka wad, które wpadły mi w oko. Zacznę od końca :
łazienka - niebieski obraz zupełnie nie pasuje do tego miejsca i wygląda jakoś dziwnie, widać jednak dbałość o szczegóły (rolka papieru, ręczniki, prlka) kuchnia z jadalnią: błagam innym razem weź inny żyrandol ... Bardzo ładny blat kuchenny i pozostałe wyposażenie sypialnia : kolor nie w moim guście, ale nie będziemy rozmawiać o gustach i guścikach, ogólnie najładniejsze pomieszczenie w domu ![]() salon: kolor ścian i foteli ... eee... Ogólna ocena : 8/10 (bryła i podwórko wygląda fantastycznie ![]()
#16 |
Guest
|
![]()
hmm. bardzo fajna bryła . wnętrze też super tylko nie podobają mi sie kolory w sypialni
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Naprawdę fajny domek, bryła jest ciekawa. W środku nie podoba mi się salon ale reszta jest OK.
|
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
No to tak bryła i ogród ładny.
Ale w Środku w; Salonie nie pasuje mi ta kanapa. -1.p W kuchni trochę taka dziwna lampa. -1.p I w łazience ten obraz niebieski i parę innych rzeczy. -1.p 7/10 |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|