![]() |
#11 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
O ja widzę! Teraz mogę powiedzieć, że ta budowla jest lepsza niż ta 'twojego brata'! Przy barze zmienił by podłogę i kolumny oraz usuną ten stolik przed nimi. Dach jest trochę za wysoki możesz go zmienić kodem 'RoofSlopeAngle 15-45'. Łazienka nieźle Ci wyszła, na tamtych małych zdjęciach, że za umywalką ściana jest koloru zielonego teraz widzę, że to jest 'kibelek'! Ogrodu praktycznie nie ma a szkoda. 5/10 na zachęte!
|
![]() |
|
![]() |
#12 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
I ja też widzę.
Nawet nieźle, ale jednak zdjęć mogłoby być więcej. Np. na tym z łazienki nic właściwie nie widać. Zauważ, że żaden z naszych forumowych architektów nie wstawia 4 zdjęć całego domu (a niektórzy to nawet mają i po 50 zdjęć- to jest ponad 10 razy więcej od Ciebie). Widzisz? Ogólnie pomysł całkiem, całkiem, jednak prezentacja pozostawia sobie wiele do życzenia. Staraj się zrobić minimum te 10 zdjęć. Przynajmniej, żeby były dwa z każdego pomieszczenia, np. konkretną, zabudowaną ścianę, czy rzut pokoju z rogu. 4/10- odejmuję za zdjęcia |
![]() |
![]() |
#13 |
Reputacja: 10
|
![]()
dziwna bryła z tego co się dopatrzyłam.
jakieś wydziwiane wnętrze. nie podobało mi się. 2/10 za dobre chęci. |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Ktoś da mi lupę.
Nie podoba mi się. ale tak jak to powiedziała treys za dobre chęci.2/10 |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Oj nie. Mało widać nawet na powiększonysch zjęciach, do tego można by było ich więcej napstrykac nie? Nie podoba mi się.
2/10 |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
takie malutkie zdjęcia ???????????
postaraj się robić trochę większe zdjęcia 2/10 |
![]() |
#17 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Moim zdaniem za mało zdjęć, są malutkie [dobrze, że Woltuwa dała powiększone].
Nie mam pojęcia, dlaczego nie mogłeś zrobić zdjęć w dzień... Bar w środku [pierwsza fota] jest ładny, całkiem realistyczny, chociaż nie wiem po co tam to linoleum. Ogród jest strasznie pusty, uważam, że nawet na otoczeniu pustynnym można zrobić ładny ogródek, choćby po to, żeby miło się patrzało, a nie taka pustka... I w ogóle, dziwne, że baru nie zrobiłeś na parceli publicznej, tylko na mieszkalnej, nie chcę się czepiać, ale dziwnie wygląda ta mikroskopijna sypialenka obok baru... Ostatnio edytowane przez Smilly : 24.12.2008 - 11:31 |
![]() |
#19 | |
|
![]()
@Up. mogę nie komentować... Woltuwa dał, ewentualnie wstawił, ale nie dała
![]() *** Cytat:
Rozważmy: Sypialnia jest nie potrzebna, bo będąc wstawionym łatwo jest się przespać na podłodze. Kuchnia... Pragnienie zaspokojone. Co z głodem? Zakładam, ze niedaleko jest pizzeria. Salon... To kawalerka... Nie potrzebny.. xd Korytarz... Jak wyżej.. Gabinet, strych, piwnica... Jak wyżej *** Ale jaką sim ma tutaj rozrywkę? No bo ciągłe mycie toalet mnie by nie satysfakcjonowało. Towarzystwo jest z pewnością zielone, bo można przecież gadać z równie wstawionymi kolegami. Hmm... To chyba wszystko.. A więc, Drogi Hefalumpie, miałeś rację, to ja jestem tak głupi, że nie potrafiłem dostrzec tego, że to jest parcela mieszkalna.. Przepraszam.. No dobra, to są oczywiście aluzję, jednak myślę, że dają do myślenia, że to nie jest dom do zamieszkania.. Wesołych Świąt (kto obchodzi xd) Woltuwa |
|
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Bar wydaje się ładny, ale że zdjęć było mało i były małe, i kiepskiej jakości to przykro mi ale 2/10
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|