|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Więc najpierw plusy:
- ciekawa bryła domu - piękne i przestrzenne wnętrza - dom urządzony w stylu nowoczesnym - świetnie dobrane kolory Minusy: - brak zagospodarowania terenu dookoła domu - za dużo okien ( dom przez to wygląda jak akwarium ) - za dużo małych dodatków Chyba najbardziej nie podobało mi się to pomieszczenie z niezliczoną ilością małych ozdóbek, które niestety psują to wnętrze. Mogę jednak zrozumieć,że to pewnie dom w którym dopiero co minęły święta i mieszkańcy nie zdążyli go jeszcze posprzątać ![]() Moja ocenka to 7/10 Pozdrawiam |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
No więc ...
Pierwsze wrażenie - "ał...." I prawdę mówiąc nie wiem co powiedzieć ![]() Sama koncepcja jest ok ale przydały by się jakieś ściany ![]() W salonie kanapa trochę za blisko telewizora. Kuchnia .... Zlew obok kuchenki! APOKALIPSA O.O (po za tym ok ![]() Łazienka - po za tym co napisała Vibratoria nie mam nic do dodania ![]() Sypialna - ta zielona cegła jest straszna ![]() ![]() I tyle ![]() |
![]() |
#3 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Bryła mi się nie podoba. Za dużo szkła. W niemalże każdym pomieszczeniu meble stoją w 'oknach'. W domu jest za dużo ozdóbek i innych niepotrzebnych rzeczy. Nie podoba mi się większość tapet. 3/10
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
a mi się podoba. Jakby tn domek był na takim jakby.. hm...hm... cichym miejscu to chciałabym w takim zamieszkać, ale jak w Centrum to nie. Bo nawet jak będę w łazience to spokojnie nie mogę poleżeć w wannie.
No, ale za to pięknie urządzone, gdzie niegdzie pusto, ale mi się podoba 8/10 |
![]() |
#5 |
Reputacja: 15
|
![]()
Nie. Bryła jest tragiczna... Taka, nie symetrycznam, w nieładzie. Po prostu okropna! W pierwszej chwili pomyślałem, że albo zrobiłeś małe centrum handlowe, albo domek z kosmitów z przyszłości.
I wszystko skupia sie na tym jednym, kwadratowym fundamencie. Mogłeś tam w środku dac chociaż jakąś ławeczkę, czy fontanę, ale tu nie ma nic.... I dlaczego wszyscy uparli sie na ten nieporządek!? Jednak Ci wychodzi to znacznie gorzej, aniżeli innym, dlatego też:3/10 Pozdrawiam
#6 |
Guest
|
![]()
A ja tu widzę szklarnie jak 'nic'. Troche imtymności dla ludzi którzy tam mieszkają...wszędzie okna (popadłam w manie okien -wszędzie widze okna).
Tymi oknami zniszczyłeś cały efekt...bałagan jak nic. Pzdr.Sheba |
![]() |
#7 |
|
![]()
Po obejrzeniu mam mętlik w głowie.
1. Bryła paskudna, tyle powiem. 2. Ten, jak to nazwała magda 17, "ołtarzyk"... to już nie jest naturalny bałagan, to totalny syf, nawet w moim pokoju takiego nie ma. 3. Łazienka. To niby coś po środku wygląda jak stół florystyczny. I ten proszek "Fab", nie mógł stac normalnie przy ścianie? 4. Ogólnie wystrój, wydaje się nie byc spójny, coś próbowałeś, eksperymentowałeś, ale nie za bardzo ci to wyszło. 5. Sypialnia. O braku ścian nie warto wspominac, ale te dwa łóżka obok siebie. Tu przelała się szala goryczy... 3/10
#8 |
Guest
|
![]()
takie sobie 3/10
|
![]() |
#9 |
|
![]()
Duperelki wszystko psują, mniej takich rzeczy, a więcej miejsca .
Za dużo w jednych miejscach kwiatów, ogólnie nie jest najgorzej . ; ) |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Zacznę od tego co mi się nie podoba:
- okna, po co tyle, - korytarz, brzydka wykładzina, - kuchnia, czarne meble i szafki wiszące na oknach, - łazienka, po co w niej róż ?? i wykładzina :/ - sypialnia, wygląda jak śmieciowisko, wrócić zapałkę to cały dom spłonie przez nią, - zero prywatności, Twoi simowie to ekshibicjoniści ?? - bryła Co mi się podoba: - salon. Ogólnie: kicha Ocena: 2/10 pozdrawiam: kubuss - |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|