|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Wiolka, wiesz... Słuchaj się koleżanek i kolegów ze stażem: rób zdjęcia printscreenem lub dobrej jakości, ogród, staraj się w bryle, nie zostawiaj tak dużo miejsca. I w miarę możliwości ściągnij trochę dodatków z neta.
Nie najeżdżajmy tak na nią, bo się dziewczyna zniechęci. Może się zbytnio przy tym domie nie starała... Wiolu, 4/10, bo to Twój pierwszy.
![]() |
#2 |
|
![]()
wszystkie błędy wspomnieli już inni użytkownicy.
ja tylko powiem że nudno i ponuro jest w tym domu. łazienka stanowczo za zielona. misz-masz ozdób i styli. ale skoro to pierwszy dom to SPRÓBUJĘ przynajmniej, przymknąć na to oko. 3,5/10 |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
E tam..nic sie nie martw
![]() jak na dzień dzisiejszy ocna 4/10. Pozdrawiam: Sheba. |
![]() |
#4 |
|
![]()
Co mi się nie podoba ...
garaż, odstaje tak jakby od domu, jakbyś go przedłużył byłoby lepsze wrażenie, za dużo tych samych drzewek, łazienka trochę za zielona. ; ) szkoda, że nie ma płytek, które prowadzą do domu . Ogólnie nie jest tak najgorzej . ; > |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
ok dzieki ale jak nie chcecie to moge nie robic tych domów
|
![]() |
#6 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Ależ rób
![]() Tylko ucz się na błędach. Fajnie zagospodarowałaś perzestrzenie, ale dobór kolorów jest straszny (przynajmniej mi się nie podoba). No i jak ktoś już napisał - w umeblowaniu trzymaj się jednego stylu. I wystawiaj swoje domki - ważne, by Tobie się podobały ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Dom mi się nie podoba, za ciemno, za pusto i na dodatek pomieszane style. Ocena: 1/10
pozdrawiam: kubuss |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Dziwna bryła, w środku zdecydowanie za ciemno, jedyne w miarę OK pomieszczenie, to pokój dziecka
![]() I znowu Simy mają się dostawać do niego po trawie? Nie starczyło funduszy na ścieżkę? 2/10 |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Niezaładny 1/10
|
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Jak na pierwszy to nawet spoko..
![]() A w środku nie podobają mi się najbardziej kuchnia im łazienka.. ![]() I wogle mi się nie podoba.. ![]() 3/10 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|