|
![]() |
#2 | |
Reputacja: 10
|
![]()
z zewnątrz fajnie ale ten szary mur...brrrr.
to zagracenie jakoś mi się nie bardzo podoba. przesadziłeś z tym bałaganem. może i by wyglądał lepiej jakby to chociaż odrobinę pasowało. 5/10 Cytat:
![]() Ostatnio edytowane przez treys : 08.01.2009 - 14:31 |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
[size=2}Dom mi się podoba, tylko fajnie by było gdyby był chociaż trochę funkcjonalny
![]() ![]() pozdrawiam: kubuss[/size] |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Bryła ładna, z zawnątrz wygląda na miły domek. Ale wnętrze...nie! to ja już wolę uporządkowane domki(mimo, że jestem bałaganiarą) kuchnia mi się bardzo nie podoba, salon zagracony i w sypialni te baloniki. Najlepsza chyba jest łazienka. Dobry pomysł z recznikiem na krzesełku.
|
![]() |
#5 |
Reputacja: 15
|
![]()
Avenly- ręcznik nie wchodzi w krzesło, tylko tak miało byc. Ma to sprawiać wrażenie, że ręczniki powieszone są na krrześle
![]() Liv- dziękuję. Mój następnym dom nie będzie "burdelem". Tylko nie zgodze się z tymi krzesłami. Tak, mam przy stole inne krzesła. Jedne z jednego pokoju, inne te typowo kuchenne, ale inne, i o wiele osób tak ma ![]() Dziękuję za oceny ![]()
#6 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Na początek bardzo chciałabym Cię pochwalić za bryłę - jest bardzo realistyczna i bardzo ładna
![]() Tylko murek, który oddziela dom od ulicy to nie powinien być z obu stron? Do bałaganu się nie przyczepię, ale do źle dobranych kolorów owszem. Na początek - przedpokój, czyli szafka i kanapa; w sypialni bardzo nie pasuje sprzęt grający w samych drzwiach, no i słynne baloniki ![]() Najładniejszym pomieszczeniem w całym domu jest roślinny kącik wypoczynkowy ![]() A grzejnik w sypialni może być przenośny, taki do dodatkowego ogrzewania ![]() I ręczniki - genialny pomysł ![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
No trochę przesadziłeś z tymi gratami
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Ten "artystyczny nieład".
Wyszło Ci to dosyć śmiesznie. Odzwierciedla to częsty bałagan w moim pokoju. Pomysł dobry. Cieszę się, że ten nieład był zrobiony specjalnie. Czekam na kolejne Twoje domki. ![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Nic tu do niczego nie pasuje, ale...
Powstał projekt bardzo realistyczny. Z pewnością zamieszkany, przez jakieś artystyczne dusze, nie specjalnie zainteresowane robieniem porządków. Ale to dobrze. Wyszło fajnie. Tak jakby przedmioty były gromadzone przez lata dostawiania i dokładania. I te butelki szampana na podłodze w kuchni i kąciku z kwiatami. ![]() Grzejnik przy łóżku rzeczywiście wymiata. Ale nie rób tak więcej. ![]() PS. Widziałabym tę bryłę w małomiasteczkowej szeregówce. |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|