![]() |
#11 | |
Guest
|
![]() Mam wyłączoną.... Cytat:
Nic z tych rzeczy... Nie włączałam żadnego kodu...Po prostu gram gram...Sim ma potrzebą do toalety a tu nic nie moge zrobić klikam i klikam a to cały czas się wyłącza..I nic nie mogłam wybrać.. Problem pojawił sie w Dolinie Niezdędniej..Dzisiaj grałam w Kwitnących Wzgórzach i nie mam żadnego problemu.. Ostatnio edytowane przez Björk : 11.01.2009 - 21:26 Powód: Nie pisz proszę kilku postów pod rząd. |
|
![]() |
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
A czy toaleta jest skądś pobrana? Może to jest problem? Ewentualnie jakiś hack. Kiedyś miałam problem z łóżkiem. Simowie nie mogli spać, funkcja znikała, bo z tym przedmiotem coś było nie tak...
|
![]() |
![]() |
#13 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Nie normalna toaleta ta co była od zawsze.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#14 |
Reputacja: 10
|
![]()
no to odinstaluj i zanistaluj od nowa ; p
tylko skopiuj caly folder EA Games z moich dokumentów. @down, w sumie masz rację ; p
[img]http://i41.************/34tajvd.gif[/img] Ostatnio edytowane przez Nadine : 15.01.2009 - 20:56 |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nadine, a co, jeśli błąd skopiuje się razem z folderem?
Ja proponuję ten folder skopiować, owszem, ale bez folderu Doliny. Potem zainstalować grę grę od nowa i uruchomić. Pojawi się wszystko od nowa w folderze Neighborhoods. Wymień wszystkie foldery otoczeń oprócz Doliny Niezbędnej. Pozdrawiam, Lut.
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Dzięki wszystkim za pomoc...Naprawiło się..(podejrzewam że to było krzesło ściągnięte z neta i ono spowodowało błąd gry)
Pozdro..Ami <Temat do bloknięcia bądź do usunięcia> |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |