|
![]() |
#1 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
To mi też nie przypomina modernu. Jest gdzieś w tym domu sypialnia ? Te dwa leżaki połączone ? Ekhem. Mam to i na reflexsims, jeśli dobrze pamiętam, ta rzecz jest wystawiona w ogrodzie. Jak można na takim czymś spać ?: O Łazienka - Krzesło ogrodowe ? .... 4/10. Pozdrawiam, SebaS. |
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 17
|
![]()
No na modern to nie wygląda, chociaż co ja tam wiem. Nie ma rzutów, ogrodu, nie pasuje chodnik jest jak rażąca świetlówka. Coś nie chce mi się wierzyć, że aż tydzień zajęło CI robienie tego "Modernu". Średnio estetyczny taka siódma woda po Modernie. Ocena : 4/10.
#3 |
|
![]()
Mi się nie podoba
![]() 3/10 |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Nie podoba mi się. Za szaro i za smutno. Dziwaczne łóżko, nie wierze że zajęło ci to tydzień pracy. Najwyżej parę godzin. Ocena 4/10
|
![]() |
#5 |
|
![]()
Wypiszę tylko to, co mi się nie podoba:
-Blaty w kuchni <chowa się pod biurko> -Misiek wrośnięty w ścianę w tym natępnym pomieszczeniu <biegnie po kakao bo nie wytrzyma> -świeczki pod ubraniami <pożaaar!> Ogółem; 5/10 nieeee! |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Szczerze mówiąc poczułem się jak na przedwojennym filmie było tak czarno biało. Bryła trochę zraziła mnie brakiem symetrii, ale to nie wszystko nie podobały mi się też wnętrza światełkiem w tunelu była u mnie łazienka. Szkoda że nie było ogrodu może podratowało by to ogólnie dom. Spróbuj zachować ciepły barwy bo takie są przyjemniejsze. Zbuduj dom w stylu klasycznym lub normalny swojski domek z ciepłymi barwami, i porównaj go z tym czymś zobaczysz moim zdaniem wielką różnicę.
Ocena 4/10 |
![]() |
#7 |
|
![]()
Bryła mi się podoba, wnętrza nawet ładne, ale wszystko pieprzą drzwi, wszędzie te same brzydkie drzwi. Reszta spoko, chociaż że przydałyby się firanki w domu. Ocena: 8/10
pozdrawiam: kubuss |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Bryłą nie jestem zachwycony, jest za dziwna
![]() Pomieszczenia są o wiele lepsze ![]() Najfajniejsza jest sypialnia, te kolory i wogóle Lepiej by wszystko wyglądało gdybyś włączyła odbicia światła Co tu się rozpisywać 7/10 |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Jak dla mnie troche dziwny.
Nie podoba mi sie. Co tam jest ładnego ale mało tego. 5/10 |
![]() |
#10 |
|
![]()
Nie będę tak surowa jak moi poprzednicy
![]() Wnętrze prezentuje się dużo lepiej. Tylko po co ta kwiecista tapeta w kuchni ? Modern to modern - żadnych kwiatków. Sypialnia i salon bardzo ładne i starannie przygotowane, dobra robota ![]() ![]()
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|