![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Trochę to imo straszy swoją wielkością...
Owszem ładne wykonanie, ale jakieś takie nie funkcjonalne. No ale bądź co bądź napewno poświęciłeś na to dużo czasu, bo zrobienie czegoś takiego wymaga wytrwałości. |
![]() |
|
![]() |
#12 |
|
![]()
Miałeś fajny pomysł ze zrobieniem zdjęć z okresu budowy
![]() Nie muszę Ci mówić, że zbudowałeś to perfekcyjnie Tylko szkoda, że w środku nic nie ma(przydałby się jakieś sklepiki) 9,99/10,00 |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Dopracowane w każdym szczególe. Nie zapomniałeś o oświetleniu, kwiatkach, które się gdzieś przewinęły oraz o tym, że nie wszystkie miejsca parkingowe muszą być zajęte, a widziałam projekty osób, które napaćkały tych samochodów od cholery i były z siebie dumne
![]() Masz ciekawe pomysły (sklepy z samochodami, itp.), ale zastanawiam się jak wyglądałby budynek mieszkalny w Twoim wykonaniu. Musisz spróbować kilku dziedzin i rozwijać to co w Tobie zakiełkowało. Pozdrawiam. |
![]() |
#14 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Ładnie. Po prostu
![]() Podoba mi się bryła oraz otoczenie- widać, że włożyłeś w nie dużo pracy i zaangażowania. Wyszły bardzo dobrze. I dość duże wrażenie zrobiły na mnie zdjęcia kolejnych etapów powstania budynku ![]() 10/10 |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]()
Mi również bardzo się podoba
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Reputacja: 15
|
![]()
W Twoich projektach bardzo podoba mi się ten monumentalizm i profesjonalne podejście o sprawy. Chyba musisz zostać architektem budowli użytkowania publicznego (nie tylko Toi Toi
![]() Ognie to tak 7/10 bo bardzo pusto...
#17 |
|
![]()
I co tu mówić? Wszyscy już powiedzieli to co trzeba
![]() Powtórzę: - Puste pomieszczenia + Oryginalne projekty + Ładne wykonanie + Szczegółowe wykonanie 9/10 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|