![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bryły i ogrody wychodzą Ci naprawdę dobrze, ale nad resztą popracuj
![]() ![]() Edit: Dzięki za dedykację ![]() |
![]() |
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
W następnym projekcie postaraj się zrobić DUŻO mniejsze pomieszczenia, pokombinuj z kształtem bryły, kątem nachylenia dachu, kolorami. Aby Twój dom był żywy, a nie monotonny, jak co drugi na forum. Musisz próbować czegoś nowego. Do odważnych świat należy. Najpierw rozrysuj na kartce jak ma wyglądać dom (rozmieszczenie pokoi, mebli, a jeśli się mocno zaangażujesz to nawet kolory ścian, itd.).
Pozdrawiam i mam nadzieję, że twoje prace będą coraz lepsze : ) |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Jinchüüriki- Dzięki
![]() Ogrody urządzac to moja pasja Dlatego zbieram na dodatek (a raczej musze kupic) Ogrody i Rezydencje. Postaram się w następnym poprawic pustki @up Dziękuję ![]() POstaram się I spróbuje sposób z kartką Bo jak wchodze w simy to plan mam w głowie ![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Bryła sie mi nie podoba, ogród też nie, ale fajnie że chociaż jest oczko wodne
![]() Wszytkie pomieszczenia są wielkie i strasznie puste. Niezbyt ciekawe. Dom mi się nie podoba. |
![]() |
#15 |
Reputacja: 17
|
![]()
Bryndza mój drogi B R Y N D Z A! Ocena: 6/10 pkt.
#16 | ||
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]() Cytat:
Cytat:
|
||
![]() |
![]() |
#17 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Jak już inni się poznęcali, to ja dodam, że może i za duże pomieszczenia, ale kolorystycznie z doborem mebli raczej sobie poradziłeś dobrze (poza tą zieloną lodówką i kuchenką
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Dziękuję Björk...
![]() Innym też dzięki ![]() Ktoś jeszcze oceni?? |
![]() |
#19 |
|
![]()
0/10
******* kubuss |
![]() |
![]() |
#20 |
|
![]()
Bryła: Troszkę za wilke i za mało okien, ale sama mistrzem brył nie jestem. Brak oceny.
Ogórek ![]() ![]() Korytarz: Ale duży ![]() Kuchnia: Za duża O.O No i za bardzo naćkane na blatach. Ale kolory ładnie dobrane+ podłoga lustrzana, to plus. 8/10 Łazienka: Nie podoba mi się ten blat/szafka*. Za duża O.O Ale ogólnie to ładna ![]() Pokój 1: Idealny dla dzieci ![]() Pokój 2: Okropnie dobrane ściany i podłogi O.O Nie podoba mi się 4/10 Ogólnie: Staraj się robić mniejsze pomieszczenia. Poprzeglądaj strony dla projektanków. Przykład strony. Zdjęcia rób z włączonymi lampami, sprawiają wtedy lepsze wrażenie na oglądającym. Ogólnie to postaraj się popracować nad kolorkami i ilością mebli. Jeszcze trochę i będzie lepiej ![]() Zelkam PS: A gdzie dedytka dla mi? ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|