![]() |
#12 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jest bardzo ładny. Zadbałaś o szczegóły.
Dom oddaje prawdziwy nastrój jesieni. Tylko: czy w salonie na ścianie to Tv? Jeśli tak, to trochę zasłaniają go te ptaki ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]()
Dziękuje za bardzo miłe komentarze. Może wezmę udział w następnej edycji konkursu i zdążę wysłać pracę.
Co do pluszaków chciałam uzyskać efekt chociaż trochę ciepłego domu lub nadać taki charakter osobie która w nim mieszka. Niestety tego lewitującego miśka dopiero teraz się wypatrzyłam więc przepraszam za niedociągnięcie. Następnym razem będę starała się unikać pstrych tapet to już tak na przyszłość ![]() ![]() ![]() Naprawdę nie spodziewałam się tak miłych komentarzy, i tego że domek Wam się spodoba ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]()
Domek cudny, ale w ogóle nie widzę tu jesieni... chyba, że chciałaś zrobić taki domek w kolorach ponurej jesieni
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Fajny
![]() ![]() 10/10 |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Domek jest po prostu prześliczny. Najbardziej podoba mi się pokoik dla dziecka. Cudny. Pozdrawiam. Ocenka 10/10 oczywiście.
|
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Codo.....Aż chce się w takim grać.Ba,mieszkać! 10000/10. A teraz idę szukać oczki.....
|
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
O... świetny dom! Widać, że nieźle się napracowałaś przy nim. Jedna uwaga: skoro na zewnątrz jest sznur na ubrania, to dlaczego nigdzie nie ma pralki? Ale ok, czepiam się.
W wejściu jakoś nie pasuje mi ta walizka. A... i te dwa jednakowe krzesła też nie wiem po co. Ogólnie jest świetnie, pozdrawiam ![]() |
![]() |
#19 |
Reputacja: 15
|
![]()
Mi również bardzo się podoba, jeden z najładniejszych na tym forum. Nie widzę żadnych błędów, wszystko idealnie dopasowane
![]() pozdrawiam
#20 |
Guest
|
![]()
domek jest przecudny 10/10
<szkoda słów na prawienie komplementów xd> |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|