![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Hmmm... no to zmień na średnie... może będzie widać wtedy.
Wg. mnie to karta graficzna. www.canyourunit.com - zobacz co nie pasi ![]() Ostatnio edytowane przez Starlight : 07.12.2009 - 17:07 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#12 |
|
![]()
Ostatnio życie mojej simki troszkę za szybko mijało, więc ustawiłam brak starzenia czy coś, i wydaje mi się, że natknęłam się na coś takiego jak opcja włączenia/wyłączenia sąsiadów
![]() Mam jedno pytanie - od kiedy Ci się tak robi? Od początku,czyli pierwszej gry w TS3, czy tak poprostu, nagle? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]()
z tego Co wiem Bjork rozwiązała problem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]()
Bjork jak rozwiązałaś ten problem? U mnie własnie sie pojawił. Opcja wrzucenia w inne miasto odpada :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Spakowałam dom do skrzyni rodzin i przeniosłam go do innego miasta.
Co prawda jeden sim pozostał niewidoczny i potracili wszyscy relacje (oprócz rodziny, ale i tak uratowałam moją kochaną rodzinkę ![]() Ale proponuję wywalić folder Electronic Arts z Moje Dokumenty, uruchomić grę, niech se stworzy nowy i potem podmienić... Bo reinstalka gry nie pomagała (nawet z czyszczeniem rejestru). Problem musiał być gdzieś w save ![]() Ostatnio edytowane przez ultraviolence : 02.06.2012 - 11:28 |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]()
Znowu pojechałam do Chin i tam dobrze wyświetla wszystkich simów. No co za cholera. Zobaczę jak będzie po powrocie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]()
Ja tak miałem , po zainstalowaniu tej "Łatki".
Ona mi gre zrypała . . . |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]()
Skopiowanie domu i przeniesienie do nowego miasta nie pomogło. Dalej nie widać żadnego sima poza moim. Tylko "dymki" wychodzace z ziemi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
|
![]()
To nie ma nic wspólnego z kartą graficzną. Ja posiadam dedykowaną kartę nVidia GeForce i mam to samo. Jeżeli to sim kierowany przez gracza to żaden problem, wystarczy podejść do szafy z ubraniami i wybrać 'zaplanuj strój'. Następnie powybierać swoje ciuchy (najlepiej wybrać inne niż te które są aktualnie) i zaakceptować.
Jeżeli problem dotyczy simów, nad którymi nie mamy kontroli to niestety pomóc może jedynie: 1. Wybór innej aktywnej rodziny w mieście na tą, której członek ma czapkę niewidkę i postąpić tak samo jak opisałem wyżej; 2. Przeprowadzić się do innego miasta, a następnie powrót do poprzedniego (UWAGA: utracimy aktualne znajomości). Z faktu, iż koszt przeprowadzki do innego miasta to koszt 20000 simoleonów, po powrocie do miasta można wpisać kod na kasiorę ![]() Niestety na ten drugi przypadek (czyli niewidzialność sima, którym nie sterujemy) nie ma prostej rady ![]() ![]() EDIT: Mamy 2014 rok a problem jak był przed 7 laty tak jest i teraz. Jak widać, żeby mieć spokój z magicznym znikaniem simów, należy kupić The Sims 4 ![]() Ostatnio edytowane przez zjavv : 27.02.2014 - 18:28 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|