![]() |
#12 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Bryła jest taka pospolita... W środku tez jest dość pusto.
No i zdj. kuchni mi się nie wczytują ![]() 7/10 ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Bryła jest zbyt kwadratowa,nie podoba mi się również to szklane ogrodzenie.
Dajesz za mało ozdób typu kwiaty i obrazy. Spodobała mi się pralnia- bardzo ładna oraz gabinet. Troche pomieszane style ,a w niektórych miejscach jest zaciemno. Moja ocena to: 7/10 |
![]() |
#14 |
Reputacja: 10
|
![]()
Domek, jak na debiut, jest całkiem ładny.
Jednak robisz "niewybaczalne" błędy ![]() - dach zasłania okna od frontu (na jednym zdjęciu są dwa okna, a na drugim już jedno. Chyba w międzyczasie jedno usunęłaś), - wiszące szafki w kuchni zasłaniają okna, - drzwi do łazienki nie powinny być przeźroczyste ![]() - w korytarzu na górze pusto na ścianach, - za duże okno w łazience na górze, - takie duże okna aż proszą się o firany, czy zasłony. Najładniejszym pomieszczeniem w domu, jest moim zdaniem, sypialnia. Bardzo fajnie urządzona kolorystycznie. Ogród też jest całkiem fajny. Czekam na kolejny Twój projekt ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Charionette, Ares...,Searle- dzięki
![]() Następny projekt, możliwe że już nie długo, ale najpierw dodam kolejny odc " 2 żyć" ![]() |
![]() |
#16 |
|
![]()
Hmmm... Domek nie jest zły, ale nie łącz maxisa z dodatkami z internetu. Faktycznie trochę za pusto... No i te podłogi i tapety....
|
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]()
Po 1 Bryła nawet ok
![]() ![]() 6/10 Pozdrawiam ![]()
#18 |
Guest
|
![]()
Bardzo fajny domek
![]() Osobiście oceniam liczbami 0d 1-6 według 3 danych: Bryła- dam 5 Wnętrze( u mnie najważniejsze)- 5 i Dodatek( u cb ogród)-6 Domek ogólnie fajny, ale w niektórych miejscach za pusto, a w niektórych za bardzo dużo rzeczy ;/ Bardzo często nie wychodzi wam kuchnia (ja nie tworze domów)... tobie jednak ona wyszła choć wydaje mi się, że za ciemna podłoga ![]() ![]() Ogółem otrzymałeś ode mnie: 16/18 pkt;p Gratuluje |
![]() |
#19 |
|
![]()
Nie podoba mi się połaczenie drewnianego wykonczenia domu ze szklanym "płotkiem" wokół basenu. Duże okna są fajne ale tylko do korytarza lub ogrodu zimowego. Jeszcze zakryłas okna szafkami w kuchni. A co najlepsze to nie wiem czy chciałabyś się kompać w łazience z takimi dużymi oknami
![]() Bryła i ogród całkiem fajna gdyby nie ten szklany płotek. Jak na pierwszy projekt to nawet całkiem nieźle. Daje 6/10 Ćwicz dalej ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Nie podoba mi się to krzesło/fotel przy wejściu do domu. Auto na przodzie ? A garażu/schowka nie było. Bryła jest dość banalna, a taras w krzywej formie - nie. 5,5/10
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|