|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Teraz jak grałam, to zepsuł mi się telewizor i zmywarka i zapchała się toaleta. Moja simka zadzwoniła po technika naprawczego. Okazał się kobietą. Zaczyna naprawiać zmywarkę i poraził ją prąd. Zostawiła tą zmywarkę zepsutą i odetkała toaletę, potem poszła naprawić telewizor. Znów ją poraził prąd i... umarła. Przyszła śmierć i tyle ją widziałam, ale przynajmniej toaletę odetkała... Trochę to było tragiczne, ale jaka ironia losu...
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
U mnie dom się dużo wcześniej wczytał graficznie niż sama jego mieszkanka
![]() Po krótkiej chwili było już ok ale save i tak do wywalenia... Mroczny kosiarz po skoszeniu jednego sima zaczął sobie gotować żarcie a potem sobie spokojnie jadł posiłek w domu skoszonego sima i jeszcze posprzątał po sobie ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez MrsLadyDoris : 16.06.2010 - 18:55 |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Mój jeden koleś (Sim) zmywał podłogę-mop zniknął,ale jego ręcę nie tzn.trzymał ręcę tak jak trzyma mopa może to nie brzmi śmiesznie,ale wyglądało
![]() Mam jeszcze pytanie gdzie są zapisywane screeny??Bo robiłam mu fotki i nie wiem gdzie są zapisane by wstawić szukałam już wszedzie |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Ja moją simkę (mój błąd
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 17
|
![]()
Rukia... wejdź w "Mój komputer" następnie w dysk gdzie zainstalowałaś TS3, następnie wybierasz Electronic Arts potem The Sims 3, a następnie Screenhots - czy jak to się tam pisze... w tym folderze będą zdjęcia z gry.
![]()
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Dziurawcu chyba coś Ci się pomerdało
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 17
|
![]()
MrsLadyDoris - Nic mi się nie pomerdało... Ja mam tak umieszczony folder z grą...
![]()
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Dzięki za pomoc
|
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
U mnie, Kosiarz wziął zabrał Simkę i wszedł do mnie do domu, wyjął śmieci z kosza i rzucił na ziemię
![]() ![]()
![]() |
#10 |
|
![]()
Raz mój Sim dostał okazję, żeby pojechał do Egiptu rozbrajac pułapke. Najśmieszniejsze było to, że małe dziecko mi dało taką okazję
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|