![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
z tego co mi wiadomo,to w simsach nie ma robactwa wpadającego przez okno ani złośliwców wybijających okna
komuś się gra z rzeczywistością pomyliła?radzę odejść od komputera na trochę,i nauczyć się odróżniać simsy od realiów moim simkom okno w sypialni wcale nie przeszkadza (zresztą,jakże miałoby przeszkadzać?) nie robię domów po to,żeby je wystawiać na forum i się zastanawiać,czy w realu mogłabym w takim mieszkać. ten dom ma służyć dobrze moim simkom,i jak na razie,sprawuje się świetnie. i jakoś meble tylko z NA nie wprawiają ich w monotonię. Ostatnio edytowane przez Chryzantem Złocisty : 30.05.2010 - 09:56 |
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Coś ty taki agresywny?
To nie ja mam tutaj ponad 1000 postów, więc chyba to nie o mnie świadczy to, iż przesiaduję przy komputerze, zamiast się do testów szóstoklasisty uczyć... |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
testy szóstoklasisty już dawno mam za sobą,a tysiąc postów uzbierało się w ciągu trzech lat.
poza tym kobietą jestem. i naprawdę radzę zacząć odróżniać domy w simsach od domów w rzeczywistości,bo inaczej można popaść w paranoję. |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Naucz się przyjmować krytykę. Bo wątpię by po maturze ktoś głaskał cię po głowie bo zamiast czytać Pana Tadeusza siedziałaś na forum
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
przyjmuję krytykę,ale sensowną.a pisanie,że w grze moim simkom mogą robaki przez okno na łóżko wpaść nie jest zbyt inteligentne.
chyba,że to miało być śmieszne,to zwracam honor. a co ma do tego tak w ogóle moja matura?bo nie rozumiem. |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
No właśnie, nie rozumiesz. Właśnie dlatego nie rozumiesz.
|
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
nie wiesz co odpisać,tak?ok,to skończmy tą dyskusję
![]() |
![]() |
#18 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Wtrącę się i powiem, że powinieneś najpierw poznać ludzi zanim zaczniesz oceniać. Chryzantema jest już na studiach a na forum zarejestrowała się prawie 3 lata temu - testy szóstoklasisty napisała dawno a 1000 siłą rzeczy trudno było by nie nabić wchodząc co kilka dni.
|
![]() |
![]() |
#19 |
Reputacja: 10
|
![]()
OMG! Ten dom jest przeklęty!
Grałam w nim kilkoma rodzinkami, ale każda, powtarzam KAŻDA, się wyprowadziła po tym jak do nich drugi raz wchodziłam! Zapamiętajcie moje słowa: TEN DOM JEST PRZEKLĘTY! Zapomniałam jeszcze wtrącić, że najpierw był zniszczony przez meteoryty. Ale Ty chyba zdjęłaś tę klątwę, bo dom jest naprawdę ładny, rzeczywiście trochę brakuje mu kolorów, jednak moim zdaniem jest ok. Bardzo podoba mi się łazienka, mi nigdy nie wychodzą ładne. Ślicznie urządzony jest też salon, ale najbardziej podoba mi sie kuchnia. NIe mam nowoczesnego apartamentu, więc nie mogę stwierdić, czy dom jest zbudowany tylko za pomocą tych dodatków, ale uważam, że jest super umeblowany. 9/10 - za kolory |
![]() |
![]() |
#20 |
Reputacja: 10
|
![]()
Łazienka, kuchnia, sypialnia są nieziemsko nieziemskie. Reszta pomieszczeń jest kiepska, za dużo tego wszystkiego tzn. lepiej by było, gdybyś moja żono zmieniła tekstury
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|