![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jest ładna , tylko tak jak Chryzia stwierdziła podobna do wszystkich czyli emowata i zdołowana. ;( Ale , że mam oceniać jej urodę to bardzo mi się podobają jej oczy.. ;]
![]() |
#12 |
|
![]()
Ok. Trochę się boję waszej krytyki, no ale cóż...
Wstawiam nowych simów. To Crystal i Shawn. Taka zwykła para tuż po ślubie. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ze względu na to, co zrobiła z kącikami ust, muszę dać drugie zbliżenie twarzy z bardziej naturalną miną, niestety już nie z trybu życia: ![]() Szczerze. |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]()
Jak szczerze, to szczerze.
Kobieta jest bardzo ładna, jednak mężczuzna nie podoba mi się. Ma za duże oczy i nos. Ale prezentacja jest ładna. ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]()
Bardziej skupiasz się na prezentacji, niż na pokazaniu nam simów. Z resztą ja prezentacji nie lubię. Wolę zdjęcia twarzy i całej sylwetki i ewentualnie jedno z gry i mnie starcza, a nie kombinowanie z pozami itp.
Irnette - nawet fajna, ale ma zbyt owalna twarz i zbyt wysokie czoło ( ale to przez ta fryzurę), Shawn - za duże oczy i nos na końcu jakiś taki "gruszkowaty", Crystal - też ma duże oczy i nieco zbyt dużą dolna wargę, ale jest ładna. |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]()
No,no ;D Już widać poprawę ;] Shawn ma troszkę za duże oczy i fryz dziwny,ale Crystal jest śliczna
![]()
#16 | |
|
![]() Cytat:
Ja też. ![]() Mi też coś nie pasuje, jeśli chodzi o nos Shawna. Bardzo dziękuję za komentarze. |
|
![]() |
![]() |
#17 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Oki to szczerze... Sim jest okropny, w ogóle mi się nie podoba- nic
![]() 1/10 Simka ma zbyt wysunięte usta (w kształcie dziobka) oraz za duże oczy i za krótki nos ![]() 8/10 Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]()
Hmmm, simka niby technicznie poprawnie stworzona, ale nie jest ideałem.
Zaś Shawn... co tu dużo mówić, on po prostu wygląda jak kosmita. Sorki, ale tak mi się kojarzy ![]()
#19 |
|
![]()
Ocenie ostatnie simy:
On to jeden wielki WUTEEFF. ; ooo Ona aczkolwiek od niego lepsza - ale.. i tak jest jakaś lewa. Usta są okropne, nos... i te OGROMNE gały. Kształt twarzy jest brzydki.. - ma za duże kości policzkowe. ; oo |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Więc tak:
Irnette - nudne, żałosne, najbardziej te kąciki ust. Prezentacja jest odpowiednia, czyli nudna i żałosna. Wszystko zdołowane i emowate. Shawn - WTF?! Crystal - ta już lepsza, ale znowu smutne i emowate. Zmieniłaś kolor włosów na rudy i myślisz, że nie widać tej 'ciemnoty' ? Widać, widać. ![]() Ogółem za bardzo skupiasz się na prezentacjach, w simach jest tylko jeden wielki smutek i zażenowanie. Więcej OPTYMIZMU. ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|