![]() |
#12 |
Reputacja: 10
|
![]()
mało co się orientuję w dziedzinie ściągania i mam takie głupie pytanie - jak ją wypakować??
|
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
ściągasz pierwszy link. otwiera ci się WinRAR klikasz ten drugi duży obrazek na górze strony i wybierasz C://Document And Seetings/Użytkownik/Moje Dokumenty/EA Games/Saved Sims
|
![]() |
#14 |
|
![]()
problem w tym że nie otwiera mi się WinRAR. Nie mogę otworzyć za jego pomocą, wypakować itp.
|
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
kliknij na jego (tzn archiwum - nie z listy a z folderu Pobieranie czy cuś) prawym przyciskiem i wybierz Extracting files do folderu SavedSims
|
![]() |
#16 |
|
![]()
Próbowałam, niestety nie mam w opcjach Extracting files, po przejrzeniu programów zauważyłam że nie mam nawet WinRAR'a. Cóż, wezmę udział w innej edycji. =|
|
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]()
Jeszcze raz napiszę, bo się chyba nie zrozumiałyśmy
![]() Wiem, że trzeba wyciąć sam portret, ale zmieniając wygląd chyba nie da się zrobić zdjęcia simowym aparatem... I wiem, że pozy do prezentacji, dlatego wyraźnie napisałam: bez póz. Taa, z tym paskiem to jest olśnienie! Coś moja łepetyna dziś słabo pracuje ![]() ![]() No trudno, jakoś sobie poradzę. Dzięki za odpowiedź. |
![]() |
![]() |
#18 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Cam, może spróbuj wkleić do Painta, zapisać jako *.bmp a potem na spokojnie innym programem zmienić końcówkę z *.bmp na *.jpg.
Bacardi - jeśli nie działa Ci winrar/nie masz go, ściągnij sobie 7zip-a. Sama z niego korzystam, bardzo polecam! Potem przejdź do foldeu, gdzie ściągnęło Ci plik z konkursu (domyślnie C:\Documents and Settings\Default User\Ustawienia lokalne\Temp), znajdź go, kliknij prawym przyciskiem myszki na nim i wybierz "otwórz za pomocą". Zobaczysz program 7-zip i go wybierzesz. Archiwum się otworzy. Potem zrobisz tak jak w tej krótkiej instrukcji z regulaminu. Ciasteczko Mniam, dzięki za pomoc ![]() Ostatnio edytowane przez Liv : 12.07.2011 - 17:54 Powód: jej, nicki mi się mylą! :( |
![]() |
![]() |
#19 |
|
![]()
Potraktuję tekst adresowany do Candle jako informacja dla mnie
![]() To też jest jakieś wyjście (no ba, nie jakieś, tylko bardzo dobre wyjście)! Dzięki wielkie za pomoc (dla Liv i dla Ciasteczka Mniam, niekoniecznie w tej kolejności). Ostatnio edytowane przez Cam : 17.07.2011 - 20:02 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|