![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Przepraszam, przepraszam. Zapominam je zmniejszać, jeszcze raz sorki! Albo dzisiaj (chyba, że dziś dodam sima) albo jutro będą nowe zdjęcia o normalnych rozmiarach
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#12 |
|
![]()
Ta mała jest niesamowita! Wstawisz może ją na giełdę? Jak znalazł będzie kiedyś dla jakiejś mrocznej postaci
![]()
![]() |
#13 |
|
![]()
kicaj - wstawiac na gielde nie umiem, ale moze plik .sim by Cie satysfakcjonowal?
![]() Mam zamiar przerobić Milę na wampirzycę, taką mhhroczną ![]() ![]() ~~~~~~~~~~~~~ Jak się okazało to ciąża ![]() Tutaj Robyn powiadamia Willa ![]() Will się ucieszył ![]() Ale zaraz 'wygonił' ją do spa ![]() A do domku przyszła dobra przyjaciółka Zelda... ![]() Było milutko gdy nagle wpadła rozwścieczona Robyn robiąc awanturę ]:-> ![]() Will wraz ze swoją przyjaciółką szybko się zmyli. Podobno do pracy Ciężarna była dość smutna, córka najlepszym pocieszycielem ![]() Zelda i Will nieco zabłądzili i dziwny m trafem wylądowali w Kujonie ![]() Zrobiło się zbyt miło ![]() Na szczeście Zeldzia musiała iść do pracy. Will skoczył na jednego i wrócił do domu ![]() Robyn wieczorem dała Mili prezent za naukę... ![]() I od razu powiadomiła o ciąży ![]() ![]() Młoda stanowczo za cześto podjada w nocy ![]() W drugim dniu ciąży już tak chodzi? (chodzi mi o to, że chodzi taka przechylona ![]() ![]() No cóż, Robyn nie może się już doczekać dzieciaka ![]() Will wracając z pracy nawet na nią nie spojrzał ![]() ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ + mała zapowiedź. Chociaż to najprawdopodobniej daleka zapowiedź bo narazie nie mogę się przekonać do gry nią. W każdym bądź razie jutro pojawi się w temacie z moimi simami ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
No, no. Robi się coraz ciekawiej, a Willa nie lubię. Denerwuje mnie XD. Mam nadzieję, że Robyn znajdzie sobie kogoś lepszego
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]()
Ale te ruda to laska! Świetna rodzina, simowie (oprócz Will'a ;p)
Wygnaj tego ciecia z domu! xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Reputacja: 11
|
![]() Will jest świniowaty :< Tzn. o charakter mi chodzi. Żona w ciąży, a on się łajdaczy z jakąś blond lafiryndą i nawet nie zauważa żony na ulicy ;/ Niech ona go kopnie w tyłek, bo z niego to już nic dobrego nie będzie. Szkoda Robyn dla takiego drania.
W ogóle Robyn jest śliczna. Bardzo jej pasuje ta fryzurka, nie mogę się napatrzeć. Mila też wyrosła na ładniutką dziewczynkę, aczkolwiek na zdjęciu z prezentem masakrycznie wyszedł jej nos xD Do wyglądu Willa nie mogę się przekonać, za bardzo mi kogoś przypomina i wciąż mam przed oczami tamtą postać. Zrób go na bruneta czy coś ![]() Fajnie tu u Ciebie. Zazdroszczę grafiki. Pozdrawiam ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]()
O matko matkomatko, mam pomysł na życie tego rudzielca.
![]() To chyba będzie pierwszy sim któremu zaplanuje całe zycie hahah ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Tak na dobry początek to pół SV mi się zawampirzyło:{. Nawet on ![]() A pan Will randkował dalej... ![]() I dawał swoim wybrankom czerwone róże. Co za bezczelność. Czerwone róże to ulubione kwiaty Robyn która ich w ogóle do niego nie dostaje ![]() Zaczął również częściej 'drinkować' ![]() ![]() A Robyn zawsze czekała do rana aż mąż wróci. Potrzebowała bliskości a była przekonana, że mąż pracuje na dyżurach by mieć więcej pieniędzy na umeblowanie pokoiku dla dziecka ![]() Była przekonana, że pracuje aż do czasu kiedy to Will wrócił w dziwnym stanie do domu xD. No cóż przeprosił i żyje się dalej ![]() Rozpoczął się 3-ci dzień brzuszka ![]() I właśnie miałem jej zrobić sesję(zaopatrzyłem się w specjalne pozy dla ciężarnych ![]() ![]() ![]() Wściekła matka za kierownicą ![]() ![]() Wbijamy na porodówke ![]() ![]() Mila tym czasem wstała i domysliła się, że mam pojechała rodzić więc posprzątała cały dom ![]() i lekko spóźniona pobiegła do szkoły ![]() ![]() Robyn tym czasem urodziła córkę, kolejną.... <oh god, why> ![]() Oto Acaila ![]() Chciałem ją wychować od noworodka ale widząc to ( ![]() ![]() Zaraz po zmianie (soryyyyyyyy sory za straszną ścianę) ![]() po ubraniu ![]() i CAS, uwaga GIF ![]() dziękuję ImageShack.us |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]()
Ta mała jest ślizna! nie mogę się doczekać co zrobisz Will'owi.. niech go boli. !
![]() Hmm... ciekawe czy koleś wgl wie że ma córkę.. i że jego żona była w ciąży .! xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
|
![]()
Własnie zupelnie nie mam pomyslu co zrobic z Willem, dlatego jego zywot tak przeciagam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
|
![]()
Willa to normalnie złapać i wypatroszyć. Taka piękna żona w domu, a on ugania się za jakimiś pasztetami. Mila jest coraz piękniejsza. I ten wzrok z serii "wyzabijam was wszystkich"
![]() ![]() Czekam na ciąg dalszy ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 8 (0 użytkownik(ów) i 8 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|