|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
Witam wszystkich
Skoro istnieje taka kategoria pod nazwą "opowiadamy, jak sobie gramy", postanowiłam również napisać o mojej ukochanej rodzince ![]() Więc tak. Pierwszą Simkę z tej rodziny stworzyłam 3 sierpnia tego roku. Miała na imię Ania Wiewiórka Często mówiłam na nią też Anka lub Aneczga Stworzyłam ją jako studentkę i wybrałam jej nauki polityczne do uczenia się na słynne Prawo Wcielone. Zmarła 13 września tego roku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kilkanaście dni później stworzyłam kolejną Simkę Wikę Gwiazdkę i wprowadziłam ją do Anki. Potem je jeszcze spokrewniłam InSIMenatorem jako matka i córka, bo nie umiałam znaleźć połączeń jako siostry Zrobiłam tak też, z tego powodu, iż Anka później poroniła dziecko i żal by było ją pomijać w drzewie genealogicznym Oraz dlatego, że one się później zakochały w sobie Jakieś porąbane ![]() Oczywiście, dorobiłam jeszcze potem kolejną Simkę o nazwisku Klaudia Kremóweczka Była ruda Na koniec oczywiście im wszystkim dałam chłopaków, ale tylko Wika nie wzięła ze swoim narzeczonym ślubu. Ona umarła, a on dalej jest na uczelni Klaudia przejęła nazwisko Malfoy po mężu, a Anka ostatecznie miała nazwisko... yyy... nie pamiętam jakie Na zdjęciach poniżej Wika Gwiazdka ![]() ![]() ![]() Przykro mi, ale nie mam już żadnych zdjęć Głupia ja Nawet zdjęcia drzewa genealogicznego nie mam Więc postaram się Wam opisać jak najlepiej mogę dalszych członków rodziny ![]() Więc Anka poroniła, Wika nie miała dzieci, a Klaudia urodziła dwóch chłopców o imionach Brent i Dżast In (tak, specjalnie ). Nie były to bliźniaki, ale mieli zbliżony do siebie wiek. Brent był starszy.Pamiętam, że Brent jest teraz na emeryturze szczytu kariery Wywiad, a Dżast In na emeryturze Szalonego Naukowca. Brent ożenił się z Simką, którą stworzyłam o imieniu Ariana Grande Ari urodziła bliźniaki Lilianę i Zenka (nazwisko oczywiście Malfoy). Mam tylko zdjęcie Lilo jako studentki, a Zenka nie mam wcale Niedługo po urodzeniu tych dzieci Brent stwprzył Sługusa o imieniu Pinki Paj (też specjalnie ). Zapomniałam jeszcze o sławnym Bartłomieju Wielka Stopa, z którym Anka zaprzyjaźniła się jeszcze pod koniec swej dorosłości, czyli dość dawno, bo niedługo Bartuś umrze Wtedy i tak wprowadzę kolejną Wielką Stopę, ale to nie będzie to samo co ukochany Bartuś, mistrz architekt na emeryturce ![]() Kilka dni po stworzeniu Sługusa, Dżast In urodził kosmiczne dziecię o imieniu Kleryk II (Kleryk [I] był w innym otoczeniu, ale co tam ) ![]() Kleruś obecnie jest nastolatkiem, który niedługo pójdzie na studia, ale ma pragnienie "dostać stypendium ofiara porwania przez kosmitów", tylko jak nastolatek ma być porwany? Ma logikę na poziomie 10 i nic go nie porwało Trzeba mieć jakiś mod, żeby mieć te stypendium, czy co?Ups, troszkę zboczyłam z tematu, ale już wracam do niego Liliana i Zenek są na połowie drugiego roku studiów. Lilo studiuje matematykę, a Zenek nie pamiętam co ![]() Liliana ma pragnienie "mieć 20 kochanków naraz" Bara - bara z 20 Simami to rozumiem, ale żeby mieć 20 kochanków NARAZ ??! Narazie ma tylko jakiegoś Gerwazego P (brzmi to, jakby ten gość z irokezem został o coś oskarżony ). On należy do TS, jak widać na zdjęciach, więc jeszcze tylko jeden Sim i przyjmą Lilo ![]() ![]() ![]() Dalsza historia tej rodzinki już wkrótce Jeżeli macie jakieś pytania, piszcie ![]() Bardzo by mi też pomogło coś o tym porwaniu nastolatka ![]() EDIT: Mam nadzieję, że teraz zdjęcia są w odpowiednim rozmiarze Wreszcie...
![]() Ostatnio edytowane przez Weraxera : 05.10.2014 - 13:53 |
|
|
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|