Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Problemy z grą > The Sims 1: Rozszerzenia

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 22.07.2003, 14:57   #11
galazek
Guest

Domyślnie

http://thesims.ea.com/us/getcool/makecool.html

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 22.07.2003, 16:26   #12
Throw
Guest

Domyślnie

Ni jestem pewien, bo nie znam niemieckiego (o ile to niemiecki), ale na stronie .::Shaklin's Simpage::. jest taki obrazek, co można zostać gwiazdą ja się na niego patrzy.
Podaję link:

http://www.shaklin.page.cx/

Wybiera się ::.Verschiedenes.::, strone drugą i to jest przedostatni przedmiot na dole.

stare 22.07.2003, 19:40   #13
deme
Guest

Domyślnie

Taa... to chyba jest niemiecki i wlasnie dlatego nic z tego nie czaje

stare 22.07.2003, 19:52   #14
Fushma
Guest

Domyślnie

dowiedziałam sie też (do guralki i galazka) że to jest też na www.simbazar.prv.pl lub www.simbazar.civ.pl . Tam sami poszukajcie (a sorry, kapnełam się że nie wiem czy to można ściągać :roll: )

stare 23.07.2003, 07:23   #15
Guralka
Guest

Domyślnie

Niektóre strony zamieszczają programy ze strony Maxisa, bo tam żeby coś ściągnąć trzeba być zarejestrowanym (a nie każdy może - właściciele piratów).

stare 23.07.2003, 08:55   #16
Bogini Demeter
Guest

Domyślnie

Nie stety, żeczywiście ni każdy!

stare 23.07.2003, 09:04   #17
KM1
Guest

Domyślnie

trzeba liczyc się z konsekfencjami tego ze macie piraty :roll: przeciez maxis nie bedzie robił rzaczy dla piratów :wink:

stare 23.07.2003, 15:20   #18
Hermiona Granger
Guest

Domyślnie

z pewnoscia niemiecki moj brat by skapowal co tam pisze ale go nie ma...

stare 25.07.2003, 11:59   #19
catia
Guest

Domyślnie

Niemca się uczę, więc wypadałoby znać co nieco... Jeżeli chcecie ściągnąć obraz, gdzie ustawiasz czy masz byc np. gwiazdą czy przyjacielem gwiazdy to na tej niemieckiej stronie klikacie na "Downloads" potem na "Verschiedenes" strona 2. Nazea obiektu "Be a Megastar-Pic V2" . Jest tam wiele ciekawych rzeczy np. znaki zakazu wstepu do naszej chaty (KM1 to nie dla zwierząt jest ) , klatki do tańców gogo :lol: , dodatek dzięki któremu możemy pogadać (jak ze zwykłym simem) z Christiną Aguilerą, Avril lub Marilyn Monroe - to z dziale "Spezial" . Wystarczy tylko poszukać

stare 25.07.2003, 12:00   #20
galazek
Guest

Domyślnie

Cytat:
Niemca się uczę, więc wypadałoby znać co nieco... Jeżeli chcecie ściągnąć obraz, gdzie ustawiasz czy masz byc np. gwiazdą czy przyjacielem gwiazdy to na tej niemieckiej stronie klikacie na "Downloads" potem na "Verschiedenes" strona 2. Nazea obiektu "Be a Megastar-Pic V2" . Jest tam wiele ciekawych rzeczy np. znaki zakazu wstepu do naszej chaty (KM1 to nie dla zwierząt jest ) , klatki do tańców gogo :lol: , dodatek dzięki któremu możemy pogadać (jak ze zwykłym simem) z Christiną Aguilerą, Avril lub Marilyn Monroe - to z dziale "Spezial" . Wystarczy tylko poszukać
A ściągnęłaś juz coś np. ten obraz, bo mi się jakoś nie chce ściągnąć

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania