![]() |
#11 |
Guest
|
![]() |
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Ni jestem pewien, bo nie znam niemieckiego (o ile to niemiecki), ale na stronie .::Shaklin's Simpage::. jest taki obrazek, co można zostać gwiazdą ja się na niego patrzy.
Podaję link: http://www.shaklin.page.cx/ Wybiera się ::.Verschiedenes.::, strone drugą i to jest przedostatni przedmiot na dole. |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Taa... to chyba jest niemiecki
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
dowiedziałam sie też (do guralki i galazka) że to jest też na www.simbazar.prv.pl lub www.simbazar.civ.pl . Tam sami poszukajcie (a sorry, kapnełam się że nie wiem czy to można ściągać :roll: )
|
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Niektóre strony zamieszczają programy ze strony Maxisa, bo tam żeby coś ściągnąć trzeba być zarejestrowanym (a nie każdy może - właściciele piratów).
|
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Nie stety, żeczywiście ni każdy!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
trzeba liczyc się z konsekfencjami tego ze macie piraty :roll: przeciez maxis nie bedzie robił rzaczy dla piratów :wink:
|
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
z pewnoscia niemiecki moj brat by skapowal co tam pisze ale go nie ma...
|
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Niemca się uczę, więc wypadałoby znać co nieco... Jeżeli chcecie ściągnąć obraz, gdzie ustawiasz czy masz byc np. gwiazdą czy przyjacielem gwiazdy to na tej niemieckiej stronie klikacie na "Downloads" potem na "Verschiedenes" strona 2. Nazea obiektu "Be a Megastar-Pic V2"
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#20 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |