![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
a powiedzcie mi coś ja mam the sims deluxe edition, wakacje i gwiazde. chce mieć zwierzaki (mam orginała) ale myślę że bedzie chciał jeszcze raz zainstalować... bo tak: Pojawi sie jakiś error "zainstaluj wszystkie cześci od poczotku by dzialaly odpowiednio" blabla... jest na to coś ?
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Możesz próbować instalować niepokolei, a jak się nie da, to skopiuj pliki UserData tyle, ile ci trzeba, instaluj i wklej je spowrotem. Tylko powinnaś je wkleić przed zainstalowaniem zwiezraków, bo są inne ekrany okolicy i wtedy mogą być błędy.
|
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
chmm... już zaplanowałam dzieki
![]() |
![]() |
#15 |
Administrator emerytka
Reputacja: 10
|
![]()
a gdzie nastarowce mozna spotkac pania lucyne??? heh mam jednego zombie i chce go wskrzesic...moze jestem zacofana troszke na forum ale wyjechalam i dzisiaj wrocilam wiec....
|
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Tam, gdzie jest tak ponuro i można kupować rośliny
|
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Przepraszam, ale nie rośliny. Tam gdzie można kupować świece i maski!
,Ona jest na takiej jednej parceli, gdzie są groby i co jakby skl;ada się z dwóch czarnych budynków, i na takiej drugiej, co się sklada jakiby z trzech bydunków, z takim kolorze, jak dom Gatyckich. |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
No ale z tego co pamiętam, to ta parcela jest oznaczona jako miejsce kupowania roślin
|
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Ona jest jako miejsce, gdzie można kupowac rośliny, jako sklep zoologiczny, jako puinkt handlowy, jako miejsce, gdzie można coś zjeść, i jako miejsce do wypoczynku :wink: .
|
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Oj, najważniejsze, że juz wiadomo gdzie to jest dokładnie :wink: :wink:
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |