|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
Ja też ostatnio nie lubię budować domów
![]() I jeszcze denerwują mnie niemowlaki i małe dzieci. To, że trzeba przy nich ciągle być, opiekować się nimi...
|
|
|
#3 |
|
Reputacja: 11
|
Teraz ja:
LUBIĘ: -budować domki -projektować ogrody i pomieszczenia -oglądać TV (zwykle kiedy simowie oglądają to ja razem z nimi )-"robić" sima (w sensie trybu tworzenia rodziny a nie "postaraj sie o dziecko głuptasie xd) NIE LUBIĘ: -zdobywać punktów umiejętności -sprzątać kibli,wanien i takich tam -naprawiać zepsute sprzęty -sprzątać NIENAWIDZĘ: -KIEDY COŚ IDZIE NIE PO MOJEJ MYŚLI!!! -RÓŻNE BARDZO,BARDZO,BARDZO,BARDZO,BARDZO, WKURZAJĄCE MOMENTY. ROZBRAJA MNIE -Język Simlish'owski -Parę programów w TV* -i jeszcze dużo innych śmiesznych momentów xd *-Jeśli chcesz wiedzieć dlaczego patrz->LUBIĘ->3 kreska od góry->nawias
|
|
|
|
#4 |
|
|
Nie lubie gdy musze czekac godzine (NAPRAWDE!) az zaladuje sie moje centrum handlowe
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Ja nie lubię, jak rosną mi chwasty w ogródku. Nienawidzę też jak schną moje rośliny, bo ogrodnik sobie poszedł i nie skończył, a wróci dopiero za trzy dni.
Wiktoria__07: Ja też lubię sobie pooglądać telewizję .
|
|
|
|
#6 |
|
|
nie lubię uczyć się umiejętności powyżej 5 punktów (strasznie długo to trwa)
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Ja nie lubie sprzątać odrabiać lekcji chodzić do pracy
Inne zajęcia są ok-najbardziej LUBIE jak moi simowie są na akademiku i mają na full kreatywność (najlepiej jak gram 3 simami) i daje perkusje,gitare i fortepian lub bas i daje by grali za napiwki-dużo wtedy zarabiam O i nie cierpie jeszcze jak zadecka karci-raz się ak przyczepiła-na każdym kroku mnie lała torebką ii musiałam wyjść z gry To nawet nie trwa tak długo gorzej na +7 do 10
Ostatnio edytowane przez Liv : 15.06.2010 - 21:53 |
|
|
|
#8 |
|
|
Ja nie lubię sytuacji kiedy przychodzą w nocy psy przekopują mi podwórko i przewracają śmietnik. Normalnie wkurzają mnie te zwierzęta
![]() Najbardziej jednak wkurza mnie czekanie, jak simy jedzą i mielą tymi gębami napchanymi żarciem, bekają przy tym jak świnie, pierdzą, jakby mogły to by jeszcze oblizały talerz, normalnie mnie nosi jak musze na to patrzeć ![]() Albo Zadecka, stworzyłam sobie nocny klub z dziewczynami tańczącymi w klatkach, to cały czas mi te rozebrane panny pierze po głowie to0rebką i karci patrzących na nie facetów
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Oj, oj, dużo ich będzie
:- Zbierać śmieci i zakopywać doły (przez psy) . - Zajęcie małych dzieci - grzebanie w sedesie... - Naprawiania zepsutych rzeczy ![]() Więcej nie będę wymieniać... Sporo czasu
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Karmienie dzieci,
Sprzątanie po psie, I zmywanie naczyń, bo co jakąś zmyje to sims robi następny obiad ... |
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|