![]() |
#192 |
Reputacja: 9
|
![]()
brrrr jak strasznie
![]() ![]()
#193 |
Guest
|
![]()
Dziewczyny!
![]() Swietne domy! Pomysly macie cudowne.Az dech zapiera ![]() Pozdrowka. |
![]() |
#194 |
Guest
|
![]()
I jeszcze jeden powrót do przeszłości i lądowanie w mrokach średniowiecza :
================================================== ========================= ~~~~ .: Zdjęcia przeniesione do Fotogalerii :. ~~~~ |
![]() |
#195 |
Guest
|
![]()
teraz nawet mój ogród nie wydaje mi się taki piękny... ale co mi tam... dalsza jego część
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no i jak? chyba nie jest aż taki zły? |
![]() |
#196 |
Guest
|
![]()
Mój dom znajdziecie na taj stronie: :ph34r:
http://www.geocities.com/stronathesims po kliknięciu na napis czekajcie aż pasek się załaduje(chyba ze nie bedzie sie ladowalo) |
![]() |
#197 |
Guest
|
![]()
Simuś fantastyczna cela tortur
![]() ![]() Ale - podobnie jak jakiś czas temu odważyłam się zarejestrować i wpasować w wasze towarzystwo tak teraz chciałabym przedstawić wam moją rezydencjęmarzeń a'la wiktoriańską - oczywiście nie może się równać z niektórymi waszymi cudeńkami, ale może komuś się spodoba ![]() Ok to zaczynamy: salon: ![]() ![]() ![]() jadalnia: ![]() ![]() hol: ![]() ![]() biblioteka: ![]() ![]() ![]() ![]() sala balowa: ![]() ![]() ![]() fontanna: ![]() a to taki modernistyczny domek, który być może keidyś za pięćdziesiąt lat będę mieć ![]() widok z góry: ![]() kuchnia: ![]() ![]() ![]() ![]() hol: ![]() ![]() salonik: ![]() ![]() sypialnia ![]() ![]() ![]() biuro: ![]() ![]() łazienka: ![]() ![]() |
![]() |
#198 |
Guest
|
![]()
to jest akurat mój domek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jest taki brzydki(ja nie mam takiej wyobrażni jak Justa ,vega ![]() |
![]() |
#199 |
Guest
|
![]()
Wedlug mnie dom marzen to taki ktory jest na pewnio wielofunkcyjny,ladnie,ale to bardzo ladnie urządząny
![]() Najlepiej jak juz uzywam w jednym pokoju (pomieszczeniu) stylu,to w drugim i w trzecim takiego samego,jednym slowem cala chata np. w feng shui ![]() To byl przyklad.Lubie czasami takie style troche hotelowe,tzn. ladne duze lozko,jedna szafa i dwie male szafeczki po bokach,miodzio ![]() |
![]() |
#200 |
Guest
|
![]()
Mam nadzieję ze wam się wyswietli i się nie przestraszcie mojego brzydkiego domku
![]() To jest ogródek. ![]() a to mój cały domek obrzydliwy. ![]() To jest sypialnia na górze ![]() ![]() ![]() A to pzredpokój i jadalnia. Uwaga !! Dałam tutaj więcej zdjęc i wreszcie zrobiła Ogród.Jest wprowadzone duzo zmian w Ogrodzie. |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|