|
![]() |
#1 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
Nie wyjaśniłaś wstecznej ewolucji
![]() Co do zdjęć to takie też są piękne ![]() Albo coś źle przeczytałam, albo Vorg najpierw mówił, że chce odzyskać skrzydła a potem powiedział, że nie chce mieć z aniołami do czynienia... Odcinek mi się podobał ![]() Z niecierpliwością czekam na kolejne odcinki innych FS ![]()
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 26
|
![]()
OK, chyba zacznę od... końca. Nieźle, nieźle, anioł układający się z demonem. Ba, co ja mówię - zlecający demonowi bezlitosne morderstwo dwustu niewinnych dzieci. Ciekawe, co się stało ze STWÓRCĄ, zapadł w sen na kilka stuleci/tysiącleci? Odszedł na emeryturę, umarł, ktoś go uwięził, zabił? Mam nadzieję, że nie to ostatnie, bo ta cała Keter mnie niemiłosiernie irytuje, DZIWNIE MI SIĘ KOJARZY z Frollo, czarnym charakterem jednej z moich ulubionych kreskówek dzieciństwa*, którego to osobnika zresztą wtedy strasznie nie znosiłam, choć miał (w polskiej wersji) głos Krzysztofa Gosztyły. Pardon, zboczyłam z tematu. Wkurza mnie ta baba... anielica... cokolwiek! Jest chyba równie podłą szują, co Lucek. Ktoś powinien zrobić porządek w tych zaświatach
![]() A ta Erin... ciekawe, co to za jedna. Zastanawiam się, czy to przypadkiem nie Sunsum. No, ale zobaczymy... No, i co będzie z Nickiem? Kurczę, jakoś nie mam... weny, żeby pisać coś więcej. Zresztą, muszę się wziąć za swoje wypociny. Więc to tyle, życzę weny, komentarzy i weny ![]() *tak, chodzi o disneyowską wersję "Dzwonnika z Notre Dame"; dziś już nie do końca wiem, co mi się w niej tak podobało ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||||||||
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() kiedyś tam pisałam o tym, że stracił je w walce z innym aniołkiem i że było to w czasie, gdy "pracował" dla diabła jako Szemchazaj ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() wszystko w swoim czasie ![]() Cytat:
![]() ![]() haha i wzajemnie ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Tam tam da tam tam jak ja lubie aniołki xD
Podoba mi się ;> Rudzia ty to masz łeb jak sklep (nie monopolowy xD) Ok.Lubię podejście Vorga ![]() Bezduszne. Żeby dzieci powyzabijać dla wzbogacenia armii. Oj, oj nie dobre ^^ Życzę weny Ruda i czekam na kolejne xD Rosiak. ![]() PS Mam nadzieję, że nie obrazisz się za ten " łeb jak sklep" ![]()
![]() |
#5 |
|
![]()
No...odcinek bardzo mi się podobał
![]() Zaskoczyła mnie ta Keter (tą prośbą). Niby anioł, a taka jakaś...no nie wiem...niesympatyczna ![]() ![]() Tak samo jak Master of Disaster zastanawia mnie co stało się ze stwórcą ![]() Czekam oczywiście na następny odcinek i życzę weny ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Komentarz piszę po raz trzeci i dlatego będzie taki krótki, bo już mam dość szczerze powiedziawszy.
Liczę na sensowne wyjaśnienie i ukazanie powiązania Vorga z draugrami. Fragment z anielicami, niestety, nie zaciekawił zbytnio. Może za mało informacji czy czegoś. Do szóstej części napiszę obszerniejszy komentarz, teraz po raz trzeci robić to samo, to idzie dostać kociokwiku. |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Słońce koniec mnie zaszokował
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ciekawa jestem jak potoczy się akcja w dalszych odcinkach? ![]() ![]() ![]() ![]() Rudzielcu mój uwielbiam Cie za to FS:*:* Dobra to tyle, nie będę przynudzać ![]() Życzę weny ![]()
![]() Ostatnio edytowane przez Madziulka21 : 21.07.2011 - 15:03 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Ja nie chcę, by Len zamienił się w demona, no chyba, że zachowa swój powalający wygląd
![]() Ciekawi mnie dlaczego Sunsum przyjęła postać Erin. Widocznie może zmieniać się do woli, bo wątpię, by Len znał wcześniej córkę szatana ![]() Coraz bardziej ciekawi mnie przeszłość Vorgusia. Ta scena z kobieta i utopionym dzieckiem. Czy to było jego dziecko? Sam je utopił? Mnie się zdjęcia nie podobają, tzn. podobają, bo są ładne, ale jak przeglądałam wpierw odcinek, to myślałam, że będzie to retrospekcja, a nie czasy obecne. Len również przedarł się przez dziwnie wyglądające krzewy, raniąc się w dłoń o jego ostre kolce. - ich pomyślał, biorąc pare głębokich wdechów, by się uspokoić, - parę |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Kurczę,widac, ze dużo pracy w to wkładasz, no i oto są świetne efekty
![]() ![]() ![]()
![]() |
#10 |
|
![]()
Pomyślałem sobie niedawno, że skoro Belle Rose to taki sukces, to pewnie Vorg jest równie świetny. Nie przeliczyłem się. Przeczytałem wszystkie części z zapartym tchem i czekam na więcej.
Z jednej strony to taki mroczny klimat, piekło, demony, ale z drugiej wspaniała opowieść. To jest po porostu piękne, wspaniałe i cudowne.
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|