![]() |
#192 |
Reputacja: 26
|
![]()
@up - dzięki
![]() No dobra, mam dla Was kolejnego Sima... a konkretnie Simkę. Do późna się wczoraj bawiłam z jej upozowaniem! ![]() Ot, taka mieszkanka Pleasantview, yy, znaczy Miłowa. Lubi książki obyczajowe, zwłaszcza, jeśli mają jakiś wątek kryminalny. ![]() Lubi także się trochę poruszać, np. pobiegać po parku, czy, jak na zdjęciu powyżej, skakać na skakance. Dzięki temu ma ładną figurę, i zgodziła się uczestniczyć w sesji w bieliźnie. Uwaga... Coś dla Was, panowie. ![]() ![]() ![]() ![]() Oświadczam, że wszelkie podobieństwa do innych Simów i Simek, których zdjęcia mogliście widzieć w necie, jest całkowicie przypadkowe, poza tym jednym punktem, że jest lekko inspirowana stylem maxis-match. |
![]() |
![]() |
#193 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bardzo ładna. Śliczny kolor włosów, cudny nosek. I kolor oczu... ach i och
![]() Ona ma piegi?
#194 |
|
![]()
simka ma bardzo przyjazną buzię, ogólnie jest śliczna, nic dodać, nic ująć :3
nie ma niczego w tej simce, co by mi się nie podobało, styl maxis match uwielbiam chociaż sama go nie stosuję ![]() podoba mi się gra świateł, na trzecim i czwartym zdjęciu, w ogóle czwarta fotka jest jak dla mnie najlepsza ![]()
![]() |
#195 |
|
![]()
Nieziemska, tylko tyle powiem ^^
Dobra, żeby nie było, że za krótki post, to dodam jeszcze, że najbardziej podoba mi isę pierwsze zdjęcie w bieliźnie ^^ Cud *.* |
![]() |
![]() |
#196 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Świetna fryzura
![]() Jej oczy dziwnie kontrastują ze szminką imo ![]() W związku z tym skończy się tylko na samym stwierdzeniu, że owszem, "zalatuje". Śliczna sesja - bardzo ładnie jej w samej bieliźnie ![]() I tak się zastanawiam - w jakiej ona jest grupie wiekowej? Bo wygląda bardzo młodo ;] 9/10 + masz mojego 3333 posta xD |
![]() |
![]() |
#197 |
Reputacja: 14
|
![]()
Ach, cudeńko
![]() ![]() Zapewne bez niej wyglądałaby jeszcze lepiej xD Ocena: oczywiście 10. |
![]() |
![]() |
#198 |
Reputacja: 26
|
![]()
Dzięki, ludziska, za tak miłe słowa. Simka jest dorosła, acz faktycznie wygląda młodo. Cóż, są tacy
![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
|
![]()
Ona jest prześliczna lecz może mi się wydaje albo ona ma piegi które wszystko psują a tak to spoko
![]() Polecam wstawiać dalej simów
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|