|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
może kiedyś zaskoczy
moj zwierz jeszcze nie jest zaciążony, zobaczymy..a póki co możesz się cieszyć z dodatkowego pozytywnego nastrójnika u psiaka
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
Jakieś nowe magiczne gnomy, kamienie lub metale?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Ha ha jaja niezły pomysł, to prawda, pies jes super zadowolony. Niestety po 24 simowych dniach, nadal nic :s na dzisiaj dałam już sobie spokój z gra :s
|
|
|
|
#5 |
|
|
Ciąża trwa (u koni) ok. 2 dni. U mnie pojawiła się przy pierwszej ciąży informacja, że klacz będzie spodziewać się źrebaka. Może spróbuj kilka razu użyć opcji "postaraj się o ...".
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
opcja "postaraj się o szczenięta" już się nie pojawia, bo suka od 24 dni simowych jest w ciąży :s Bocian niosący bobasa nadal jest, a szczenięta coś nie mogą przyjść na ten świat :s
|
|
|
|
#7 |
|
|
Macie też takie coś, że w czasie jazdy rowerem rower jedzie normalnie tak jak trzeba, a sim jest w pozycji jakby siedział na tym rowerze ale jest obok niego i odwrócony plecami do boku rowera?
bo u mnie tak jest z kazdym rowerem dlatego sprzedałem i zbieram na auto
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
U mnie, jak koń biega pomiędzy tymi... Tyczkami? do ćwiczenia biegów to najpierw biegnie dobrze, później skręca i biegnie przenikając przez płot, a później przez ścianę stajni, a na koniec ,,teleportuje" się kilka razy i biegnie normalnie.
WTF? |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Hej. Jak mam nauczyć kota umiejętności łowiectwa?
Mam simkę i kota, oboje są przyjaciółmi, ona ma cechę :"lubi koty", on cechę "łowca", ale gdy klikam na niego, nie pojawia mi się opcja "ucz polowania" (czy podobna, jaka pojawia się w przypadku psa). Nie wiem czego mam jeszcze spróbować
|
|
|
|
#10 |
|
|
monikaa, niech kotek bawi się z zabawkami: myszką lub kulką papieru (znajdziesz je w tym pudełku z zabawkami dla zwierzaków).
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|