|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Kędziorek - Też lubię łaciate konie, urocze są *.* Mi też ich było żal, ale wina komputera, który ma już ponad 7 lat
![]() ![]() ![]() ![]() Ej, weź ktoś skomentuj, bo Herba ma dużo screenów, a ja nie mam sensu dawać zdjęć po 3 komentarzach. .__. Piszę dla przyjemności, ale liczyłabym na więcej małych śladów ![]()
Ostatnio edytowane przez Zielona Herbata : 19.09.2013 - 05:44 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Ja daje Koma i mi się podoba dawaj Swoje Screeny!
![]() |
#3 |
|
![]()
Witam
![]() ![]() Rodzina Martinez, cz.2 Co się w tym czasie zmieniło u Mary? A całkiem dużo, ponieważ powoli instaluję sobie dodatki. Postanowiłam, że pierwsze będą Cztery Pory Roku, bo one bardzo urozmaicają grę i gdyby nie one, nie miałabym motywacji do grania Mary. W związku z tym pobawiłam się w ogrodnika itd., i teraz podwórko prezentuje się pięknie. Można jeszcze zauważyć "dom" Ginny. Wydaje się duży, ale nie jest. I dobrze, bo udało mi się zrobić go w miarę moich gustów. ![]() ![]() ![]() Mary zmieniłam wygląd na jesienny, czyli sweterek, spodnie z długimi nogawkami i buty sportowe. Niedaleko domu pojawiły się motyle, które postanowiła, że złapie i weźmie w terrarium. Zdjęcia uwielbiam, ale niestety graficznie Imgur musiał popsuć.. -.- ![]() ![]() Taki tam widoczek.. (: ![]() Mary z Glorią. Niestety, po instalacji CPR, zdechła mi Gloria. Nie wiem dlaczego. Ale magnat, mrówki w terrarium żyją. Ale i tak nie chcę już kupować ptaka, ponieważ Mary pracuje dorywczo w księgarni, i gdy wraca do domu, ma za dużo do roboty. ![]() ![]() Kolejne zdjęcie, które uwielbiam. Na pech Imgur musiał je graficznie popsuć. Chyba wezmę inny program do hostingu zdjęć... Ale wracając. Mary kocha bardzo Ginny, i wiąże z nią przyjaźń. Kto nie przyjaźni się z zwierzakami? Raczej nikt ![]() ![]() I gdy w Appaloosa Plains spadł deszcz, wiejskie miasto zamieniło się w wzorki w kropki... ![]() ![]() Rankiem Mary musiała znieść w kuchni paskudny dźwięk zmywarki, ale na relaks założyła sobie profil na portalu randkowym... czas już szukać kowboya ![]() ![]() ![]() Dziewczyna nie miała zamiaru siedzieć cały dzień w domu. Przed pracą chciała wybrać się na małą przejażdżkę na koniu i odwiedzić festiwal jesieni. Bez wahania ubrała się w ubranie wierzchnie, strój dżokejki musi poczekać do wiosny. Strój Mary na zewnątrz mi się horrendalnie podoba ![]() ![]() ![]() Podczas festiwalu panna Martinez zebrała trochę kwiatów, zerwała dynie, odważyła się wejść do domu strachów, zrobiła sobie zdjęcie pamiątkowe, które położyła na stoliku, który znajduje się na piętrze, gdzie była Gloria. Oczywiście bez pięknych zdjęć się nie odbyło. Uwielbiam bardzo jesień w Appaloosa Plains! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na zdjęciu Mary z nową parasolką, tamta się szybko zepsuła, a ta mi przypomina Wielkanoc, wina chyba kolorów. ![]() ![]() ![]() ![]() Po zabawach trza było pojechać do pracy. Wyjątkowo, szef pozwolił jej wyjść wcześniej, miał chyba humor w tym dniu. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kolejny fajny widoczek... ![]() ![]() Po spędzeniu czasu z koniem, Mary paradując w piżamie, bawiła się w kucharza, a potem szkoliła się w tej umiejętności. Te drugie zdjęcie na pewno rozgrzałoby każdego simowego samca alfa ![]() ![]() ![]() I na koniec Ginny ![]() ![]() Dziękuję za przeczytanie, liczę na jakieś komentarze, do następnego posta! ![]()
![]() |
#4 |
|
![]()
Wszystko super spoko, fajne historie. Tylko błagam cię zrób węższe te zdjęcia bo są stanowczo za szerokie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Panie Maćku, cieszę się, tylko proszę mi powiedzieć, jaki rozmiar by pasował, bo nie umiem w miarę idealnie
![]()
![]() |
#6 |
Reputacja: 14
|
![]()
Przeczytałem
![]() Najpierw powiem ci, że to zdjęcie biję wszystko na kolana ![]() ![]() ![]() Z początku kiedy tylko oglądnąłem zdjęcia z pierwszego odcinka pomyślałem coś typu: "Co? Julka? DZIKUS?!" Ale potem zobaczyłem dość sporą różnicę między simkami ![]() Krótko mówiąc czekam na next ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Niech ona znajdzie sobie jakieś cowboya i to szybko
![]() Tylko, żeby nie trafiła na tym portalu randkowym na jakiegoś paszteta albo, co gorsza, zboczeńca, w końcu kto wie, kto się tam może czaić na niewinne dziewczęta ![]() Szkoda Glorii[*] Wygląda na to, że Śmierć znów zaczyna zbierać u Ciebie żniwa. Mam jednak na dzieję, że na tej ptaszynie się póki co skończyło ![]() Standardowo czekam na więcej ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Baardzo fajne zdjęcia
![]() Ja tam nie narzekam na wielkość zdjęć. Dozwolona wielkość to bodajże 800x600, a Ty masz 800x400... Może być. Ja robię 640x480, ale to tylko dlatego, że zazwyczaj wstawiam sporo zdjęć. A zresztą to przyzwyczajenie też sporo robi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Jako, że mało kto udziela się, postanowiłam założyć bloga o tematyce simsowej. Od tamtejszego odcinka Mary wiele się zmieniła. Tak, Herba brutal, be be be, bo zostawiła koniki itd.
![]() ![]() ![]() ![]() http://herbalsims.blogspot.com
![]() |
#10 |
|
![]()
no widze ty tez sie przenosisz na bloga ;p
chcialam wrocic tu z moja kolejna oryginalna rodzinka, ale chyba nie ma po co skoro nikt tutaj nie zaglada i nie czyta ;D jak opanuje to cos zwane "blogiem" to tez bede sobie na nim dawala zdjecia mojej rodzinki z Midnigh Hollow ^^ pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 12 (0 użytkownik(ów) i 12 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|