|
![]() |
#2 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Cóż, wspominałam już wcześniej, że Sam mnie trochę denerwuje i na chwilę obecną zdanie podtrzymuję.
Nie wiem czemu, ale jak patrzę na macochę (która się w końcu doigrała) w tym i poprzednim odcinku to wydaje mi się, że ma inne usta ![]() ![]() Hmm.. Sam widziała jak ktoś pstryka jej fotki, gdy zabija swoją belferkę, ale zamiast się tym zająć to wskakuje na konia i zmyka do domu.. A to bractwo coraz bardziej i bardziej mnie intryguje ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Hmm,napiszę tu coś..
![]() Śledzę od początku twoją historię,która jest bardzo ciekawa. Bardzo mi się podoba,jak opisujesz sytuacje z perspektywy Sam. Przyjemnie się czyta. ![]() ![]() ![]() Czekam na następną część ! ![]()
![]() |
#4 |
|
![]()
Zaczyna mnie zastanawiać ta cała młodzieńcza "mafia".
Ciekawe, czego mogą chcieć od Sam... Dobrze, że ma ona oparcie w Rockym. Inni nastolatkowie mieszkający ze sobą pewnie już dawno by się "pozabijali", a oni tymczasem potrafią ze sobą jakoś żyć. Hmm... wyczuwam w powietrzu jakąś... bitwę? ![]() czekam na next |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Trzyma w napięciu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
ciekawe kto jest panią?Może Alex
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
up.też pomyslałem że to może Alex ciekawe jak dyro szkoły sam zareaguje na to że,uczenica zabiła nauczycielke
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Reputacja: 14
|
![]()
A co wątpiłaś w moje zdolności co do farynek?
Są gusta i guściki ![]() Bardzo dziękuje ![]() Cytat:
Zapraszam do dalszego komentowania. Ostatnio edytowane przez Słodki Pan Ciastek : 02.03.2013 - 08:34 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 13
|
![]()
Z odcinka na odcinek coraz bardziej mi się podoba. Dwa ostatnie odcinki są w szczególności świetne. Podoba mi się ten tajemniczy wątek z bractwem - czego oni od niej chcą? Chcą ją zabić? A może chcą by im pomogła? Strasznie jestem ciekawa rekacji Charlie, gdy dowie się, że Sam jest wampirem
![]()
![]() |
#10 |
|
![]()
Interesujący ten wątek z bractwem ;> naprawdę, jestem bardzo ciekawa co się wydarzy.
Oby nie zrobili nic Sam, szkoda by jej było. Jej piesek jest bardzo ładny ^^ Nie mogę się doczekać kolejnej części, bo piszesz bardzo dobrze, fajnie Ci to wychodzi w narracji 1 osobowej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|