|
![]() |
#2 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Daagi najlepiej poszukaj nasion w parku w Sunset Valley a jak grasz w rivierviev to w tym kamiennym kręgu
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Reputacja: 11
|
![]() Cytat:
Za punkty życiowe kup sobie pomocnik kolekcjonera, wtedy będziesz wiedziała, gdzie są nasiona, skały itd. ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Gdy masz Pomocnik w wyposażeniu przypuśćmy Simki Ani, to wchodzisz w jej wyposażenie i szukasz znaczka z motylkiem. Gdy na niego klikniesz, to pokażą Ci się różne opcje: kamienie, nasiona, owady itd. Wybierasz tę, która Cię interesuje i od tej chwili Twoja Simka Ania, gdy wejdziesz w widok okolicy mając ją aktywną, będzie widziała na mapie masę znaczników pokazujących, gdzie znajdziesz np. nasiona.
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Nasiona możesz zbierać w całym mieście w Sunset Valley troszkę znajduje się ich koło cmentarza a w Rivierview koło kamiennego kręgu
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
najlepiej jak twój sim będzie w pracyto daj prędkość czasu na normalną przybliż kamerę i poszukaj po mieście,albo weź kup pomocnik kolekcjonera
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Mój sim pracuje w policji. Jak mam pisać raporty? Przeszukałam śmieci i mi się wyposażeniu pojawiły. Ale raportu nie mogłam napisać. Jak to zrobić?
|
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Żeby pisać raporty, to własnie - albo przeszukujesz kosze , albo kwestionujesz innych simów
Potem jeśli masz już jakieś wiadomości nt sima, klikasz na swoim komputerze w interakcję Pisanie/-Raporty/- i pisz raport ( czy cuś takiego Ale na pewno jest w Pisanie-> Raporty
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 91 (0 użytkownik(ów) i 91 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|