Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims Fotostory

Komunikaty

Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz moje fotostory?
5 gwiazdek - Odlotowe 37 64.91%
4 gwiazdki - Całkiem niezłe 7 12.28%
3 gwiazdki - Przeciętne 5 8.77%
2 gwiazdki - Zgroza 0 0%
1 gwiazdka - Strach się bać 8 14.04%
Głosujących: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 12.05.2005, 14:27   #201
evelina
Guest

Sad eeejjjjjjj.....

eejjjjjjjjj........ a gdzie kontynuacja? masz dakie4 swiertne zdjecia ;(
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 13.05.2005, 08:55   #202
ninja
Guest

Domyślnie outstanding

rewelka......wspaniałe dzieło-gratuluje i czekam na więcej...10/10...kurcze moje fotostory przepadło, cała gra przepadła, pocieszcie mnie

Ostatnio edytowane przez ninja : 13.05.2005 - 09:36
  Odpowiedź z Cytatem
stare 13.05.2005, 10:16   #203
simka~guśka
Guest

ThumbsUp

Bez konkurencyjne!!! Ekstra 10/10
  Odpowiedź z Cytatem
stare 15.05.2005, 16:51   #204
UnknowN
Guest

Domyślnie

No wiecie... szkoda że pojawiło się po Forum Awards... Wygrali byście... Ale co tam! BOSKI i .
  Odpowiedź z Cytatem
stare 15.05.2005, 17:06   #205
...:::RULEZZ:::...
Guest

Mad

Kiedy następny odc.?? Ale se spóżniacie... no no nieładnie... :nie:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 15.05.2005, 18:37   #206
Nadine
Guest

Domyślnie

Czy autora tego fs. Nie stać nawet na to żeby samemu dobrać
ciuchy czy fryzury? tylko wszytsko kopiować z stąd
O to simy z tej strony:
http://www.webalice.it/mikebur50/harrypotterattori.jpg
a TU :
http://www.members.lycos.co.uk/simsfotostory/11a.jpg

Ostatnio edytowane przez Bruno : 13.07.2005 - 10:55
  Odpowiedź z Cytatem
stare 15.05.2005, 19:04   #207
Pawlq
Guest

Domyślnie

Ile jeszcze mamy czekać na następnym odcinkiem?
"Łaskawie" proszę redacje (tego fs) o mastepny odcinek - tylko szybko!!!!!!!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.05.2005, 15:58   #208
Tidus2004
Guest

Domyślnie OD.......WAL się Nadin

Cytat:
Napisał nadin
ciuchy czy fryzury? tylko wszytsko kopiować z TĄD
O to simy z tej strony:
a TU :

O co ci k**** właściwie Nadin chodzi?? W tym dziale ocenia się fotostory, a nie skąd ktoś wziął sobie ciuchy czy fryzuro. Od tego jest do cholery dział "oceń pracę". Z resztą ja są inne FS to czy zwraca się uwagę w chu** mać jakie nosza ubrania i skąd one są ściągnięte?? Przecież każdy w swoim FS korzysta ze ciągniętych k***** dodatków. PO TO DO K***** ONE SĄ... ŻEBY Z NICH DO K***** KORZYSTAĆ CO NIE???? A ja specjalnie szukałem do cholery rzeczy jak najbardziej k**** podobne do filmu k*****, bo chciałem aby każdy spotkał się z tym k***** co już zna. A jak inni korzystają nawet z gotowych już w Maxisowych fryzur czy strojów to czemu k**** nie zwracasz im uwagi. W końcu k**** oni sami tego nie zrobili. Niech kupią sobie program do robienia meshów i niech do każdego FS robi własne stroje i k***** fryzury. Ciekaw jestem k**** czy ty sama zrobiła byś do swojego FS stroje i fryzury. Jestem w 100% pewien że użyła byś już gotowych albo ściągniętych. Z resztą myślę że jesteś po prostu zazdrosna że moje i czar FS jest dobrze oceniane i teraz chcesz przyczepić się do byle czego. Więc powiem ci tylko jedno : ODPIE***** SIĘ TY . Skoro masz dawać takie beznadziejne i prostackie komentarze to nie dawaj ich wcale. Na pewno nie są mi one do szczęścia potrzebne.

PS: Jeśli chodzi o kolejny odcinek to musicie mi wybaczyć, ale simsy mi się popsuły i musiałem je skasować i niechcący straciłem wszystkie dodatki, dlatego musiałem je wszystkie odnaleźć. Ale jest już w porządku i powinien niedługo się pojawić. Dziękuję wam wszystkich za komentarze i cieszę się że niektórym na prawdę się FS podoba

Ostatnio edytowane przez Bruno : 13.07.2005 - 10:56
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.05.2005, 18:11   #209
Lisa
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Tidus2004
O co ci k**** właściwie Nadin chodzi?? W tym dziale ocenia się fotostory, a nie skąd ktoś wziął sobie ciuchy czy fryzuro. Od tego jest do cholery dział "oceń pracę". Z resztą ja są inne FS to czy zwraca się uwagę w chu** mać jakie nosza ubrania i skąd one są ściągnięte?? Przecież każdy w swoim FS korzysta ze ciągniętych k***** dodatków. PO TO DO K***** ONE SĄ... ŻEBY Z NICH DO K***** KORZYSTAĆ CO NIE???? A ja specjalnie szukałem do cholery rzeczy jak najbardziej k**** podobne do filmu k*****, bo chciałem aby każdy spotkał się z tym k***** co już zna. A jak inni korzystają nawet z gotowych już w Maxisowych fryzur czy strojów to czemu k**** nie zwracasz im uwagi. W końcu k**** oni sami tego nie zrobili. Niech kupią sobie program do robienia meshów i niech do każdego FS robi własne stroje i k***** fryzury. Ciekaw jestem k**** czy ty sama zrobiła byś do swojego FS stroje i fryzury. Jestem w 100% pewien że użyła byś już gotowych albo ściągniętych. Z resztą myślę że jesteś po prostu zazdrosna że moje i czar FS jest dobrze oceniane i teraz chcesz przyczepić się do byle czego. Więc powiem ci tylko jedno : ODPIE***** SIĘ TY . Skoro masz dawać takie beznadziejne i prostackie komentarze to nie dawaj ich wcale. Na pewno nie są mi one do szczęścia potrzebne.

PS: Jeśli chodzi o kolejny odcinek to musicie mi wybaczyć, ale simsy mi się popsuły i musiałem je skasować i niechcący straciłem wszystkie dodatki, dlatego musiałem je wszystkie odnaleźć. Ale jest już w porządku i powinien niedługo się pojawić. Dziękuję wam wszystkich za komentarze i cieszę się że niektórym na prawdę się FS podoba
Człowieku umiesz czytać?? Wiesz jest coś takiego jak regulamin. Tam wyraźnie jest napisane, że nie zamieszczamy na forum treści wulgarnych. Naprawde myślisz, że jak wstawisz gwiazdeczki to nikt nie załapie o co chodzi?? Nie wszyscy są tacy głupi jak Ci się zdaje. Po za tym jak cytujesz tlo usuwaj zdjęcia.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.05.2005, 12:57   #210
Ka
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał nadin
ciuchy czy fryzury? tylko wszytsko kopiować z TĄD
O to simy z tej strony:
a TU :
tidus.. uhh, spokojnie człowieku
nadin.. wybacz, ale coś od poczatku bylas przeciwna temu fotostory..
zazdroscisz?
nie czepiaj sie tidusa, o to skąd ma te rzeczy. czy on nie a prawa ściągnąć skąd chce i co chce do swojego fs?

Cytat:
Napisał Lisa
Człowieku umiesz czytać?? Wiesz jest coś takiego jak regulamin. Tam wyraźnie jest napisane, że nie zamieszczamy na forum treści wulgarnych. Naprawde myślisz, że jak wstawisz gwiazdeczki to nikt nie załapie o co chodzi?? Nie wszyscy są tacy głupi jak Ci się zdaje. Po za tym jak cytujesz tlo usuwaj zdjęcia.
Lisa, ale z gwiazdkami to już nie są wulgaryzmy.

Ostatnio edytowane przez Ka : 17.05.2005 - 13:07
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania