|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz moje fotostory? | |||
5 gwiazdek - Odlotowe |
![]() ![]() ![]() ![]() |
37 | 64.91% |
4 gwiazdki - Całkiem niezłe |
7 | 12.28% |
3 gwiazdki - Przeciętne |
5 | 8.77% |
2 gwiazdki - Zgroza |
0 | 0% |
1 gwiazdka - Strach się bać |
8 | 14.04% |
Głosujących: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#202 |
Guest
|
![]()
rewelka......wspaniałe dzieło-gratuluje i czekam na więcej...10/10...kurcze moje fotostory przepadło, cała gra przepadła, pocieszcie mnie
![]() Ostatnio edytowane przez ninja : 13.05.2005 - 09:36 |
![]() |
![]() |
#203 |
Guest
|
![]()
Bez konkurencyjne!!! Ekstra 10/10
![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Guest
|
![]()
No wiecie... szkoda że pojawiło się po Forum Awards... Wygrali byście... Ale co tam! BOSKI i .
|
![]() |
![]() |
#205 |
Guest
|
![]()
Kiedy następny odc.?? Ale se spóżniacie... no no nieładnie... :nie:
|
![]() |
![]() |
#206 |
Guest
|
![]()
Czy autora tego fs. Nie stać nawet na to żeby samemu dobrać
ciuchy czy fryzury? tylko wszytsko kopiować z stąd O to simy z tej strony: http://www.webalice.it/mikebur50/harrypotterattori.jpg a TU : http://www.members.lycos.co.uk/simsfotostory/11a.jpg Ostatnio edytowane przez Bruno : 13.07.2005 - 10:55 |
![]() |
![]() |
#207 |
Guest
|
![]()
Ile jeszcze mamy czekać na następnym odcinkiem?
"Łaskawie" proszę redacje (tego fs) o mastepny odcinek - tylko szybko!!!!!!! |
![]() |
![]() |
#208 | |
Guest
|
![]() Cytat:
O co ci k**** właściwie Nadin chodzi?? W tym dziale ocenia się fotostory, a nie skąd ktoś wziął sobie ciuchy czy fryzuro. Od tego jest do cholery dział "oceń pracę". Z resztą ja są inne FS to czy zwraca się uwagę w chu** mać jakie nosza ubrania i skąd one są ściągnięte?? Przecież każdy w swoim FS korzysta ze ciągniętych k***** dodatków. PO TO DO K***** ONE SĄ... ŻEBY Z NICH DO K***** KORZYSTAĆ CO NIE???? A ja specjalnie szukałem do cholery rzeczy jak najbardziej k**** podobne do filmu k*****, bo chciałem aby każdy spotkał się z tym k***** co już zna. A jak inni korzystają nawet z gotowych już w Maxisowych fryzur czy strojów to czemu k**** nie zwracasz im uwagi. W końcu k**** oni sami tego nie zrobili. Niech kupią sobie program do robienia meshów i niech do każdego FS robi własne stroje i k***** fryzury. Ciekaw jestem k**** czy ty sama zrobiła byś do swojego FS stroje i fryzury. Jestem w 100% pewien że użyła byś już gotowych albo ściągniętych. Z resztą myślę że jesteś po prostu zazdrosna że moje i czar FS jest dobrze oceniane i teraz chcesz przyczepić się do byle czego. Więc powiem ci tylko jedno : ODPIE***** SIĘ TY . Skoro masz dawać takie beznadziejne i prostackie komentarze to nie dawaj ich wcale. Na pewno nie są mi one do szczęścia potrzebne. PS: Jeśli chodzi o kolejny odcinek to musicie mi wybaczyć, ale simsy mi się popsuły i musiałem je skasować i niechcący straciłem wszystkie dodatki, dlatego musiałem je wszystkie odnaleźć. Ale jest już w porządku i powinien niedługo się pojawić. Dziękuję wam wszystkich za komentarze i cieszę się że niektórym na prawdę się FS podoba ![]() Ostatnio edytowane przez Bruno : 13.07.2005 - 10:56 |
|
![]() |
![]() |
#209 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#210 | ||
Guest
|
![]() Cytat:
![]() nadin.. wybacz, ale coś od poczatku bylas przeciwna temu fotostory.. zazdroscisz? nie czepiaj sie tidusa, o to skąd ma te rzeczy. czy on nie a prawa ściągnąć skąd chce i co chce do swojego fs? Cytat:
Ostatnio edytowane przez Ka : 17.05.2005 - 13:07 |
||
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|