Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Problemy z grą > The Sims 1: Rozszerzenia

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 20.12.2003, 15:20   #1
dzuma
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by kiara@Dec 20 2003, 09:55 AM
Czyli można wywnioskować że zielonego smoczka jest bardzo trudno zdobyć.
Przyznam Ci rcje ja nigdy nie mialam zielonego

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 23.12.2003, 12:52   #2
ptasiex
Guest

Domyślnie

Z tym zielonym smokiem się zgodzę. Bardzo dużo miałam smoków i każdym innaczej starałam się opiekować, ale nigdy nie urodził mi się ziolony... -_- Sama nie wiem... Chyba trzeba mieć szczęście. A może ten kto miał zielonego smoka powie nam jak się dokładnie opiekował jajkiem i może wtedy wszystko będzie wiadomo?

stare 23.12.2003, 14:08   #3
dzuma
Guest

Domyślnie

hmmm...mam taki pomysł może niech kazdy znas(kto chce oczywiscie) kupi kilka smokow i liczy przykazdym ile kolysal i itp da na forum to i jaki wyszedl smok,co w na to??

stare 23.12.2003, 18:41   #4
Sebastian
Guest

Domyślnie

ja tam moge sprubowac
jak kupie abre

stare 23.12.2003, 19:09   #5
Mysia
Guest

Domyślnie

Mi się udało dokładnie tak: 7x kołysanie + 3x obracanie + 4 SimGodz. muzyki = żółty smok.

Jutro dam następne bo narazie wypróbowałam tylko jedno... OK???

stare 27.12.2003, 22:35   #6
Katarzynka
Guest

Domyślnie

Bylo gdzies napisane ze smoczki sie rozmnazaja... Tak, potwierdzam bo chyba niektorzy mieli wątpliwości z Nasty... Tylko ze jak sie mi wyklul(tak wlasciwie to pojawilo mi sie to okienko co np. przychodzi zlodziej to jest w tym okienku i sie zastanawialam o co chodzi... bo nawet nie zauwazylam tego jajka) to byl czerwoniasty... i podpalal wszystko co se da.Zrobie jak (nie pamietam nicku) pewna dziewczyna... zrobie ogrodzonko a tam wsystko piknie... ahaaaaaaaaaaaaa bo bym zapomniala... mam taką ciekawostke Smoczki zjadają również śmieci Wiec jak sie ma smieci to moga one zjesc i nie musimy tracic czasu na wyzucanie

stare 27.12.2003, 23:31   #7
..:Zoja:..
Guest

Domyślnie

Naprawdę?! Zjadają śmieci? A to ciekawostka! Muszę odrazu wypruóbować...

stare 28.12.2003, 12:42   #8
Ersa
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by Katarzynka@Dec 27 2003, 11:35 PM
Bylo gdzies napisane ze smoczki sie rozmnazaja... Tak, potwierdzam bo chyba niektorzy mieli wątpliwości z Nasty... Tylko ze jak sie mi wyklul(tak wlasciwie to pojawilo mi sie to okienko co np. przychodzi zlodziej to jest w tym okienku i sie zastanawialam o co chodzi... bo nawet nie zauwazylam tego jajka) to byl czerwoniasty... i podpalal wszystko co se da.Zrobie jak (nie pamietam nicku) pewna dziewczyna... zrobie ogrodzonko a tam wsystko piknie... ahaaaaaaaaaaaaa bo bym zapomniala... mam taką ciekawostke Smoczki zjadają również śmieci Wiec jak sie ma smieci to moga one zjesc i nie musimy tracic czasu na wyzucanie
Smoki zjadają ropuszki, smocze smakołyki, kwiatki i śmieci. Szkoda tylko, że tak strasznie nabałaganiłam w domu simsów mając nadzieję, że smoczek je zje - a nie zjadł!!! Łobuz jeden

stare 28.12.2003, 13:02   #9
naughty
Guest

Domyślnie

a co do rozmnazania ich to nic nie slyszalam !?

stare 28.12.2003, 13:05   #10
Ersa
Guest

Domyślnie

Jak są dwa smoczki, to wtedy mogą się gonić i zaczynają się lubieć, kochać i jest smoczek. Ja osobiscie tego nie miałąm, ale słyszałam o tym.

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania