|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Z tym zielonym smokiem się zgodzę.
Bardzo dużo miałam smoków i każdym innaczej starałam się opiekować, ale nigdy nie urodził mi się ziolony... -_- Sama nie wiem... Chyba trzeba mieć szczęście. A może ten kto miał zielonego smoka powie nam jak się dokładnie opiekował jajkiem i może wtedy wszystko będzie wiadomo?
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
hmmm...mam taki pomysł może niech kazdy znas(kto chce oczywiscie) kupi kilka smokow i liczy przykazdym ile kolysal i itp da na forum to i jaki wyszedl smok,co w na to??
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
ja tam moge sprubowac
jak kupie abre
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Mi się udało dokładnie tak: 7x kołysanie + 3x obracanie + 4 SimGodz. muzyki = żółty smok.
Jutro dam następne bo narazie wypróbowałam tylko jedno... OK??? |
|
|
#6 |
|
Guest
|
Bylo gdzies napisane ze smoczki sie rozmnazaja... Tak, potwierdzam bo chyba niektorzy mieli wątpliwości z Nasty... Tylko ze jak sie mi wyklul(tak wlasciwie to pojawilo mi sie to okienko co np. przychodzi zlodziej to jest w tym okienku i sie zastanawialam o co chodzi... bo nawet nie zauwazylam tego jajka) to byl czerwoniasty... i podpalal wszystko co se da.Zrobie jak (nie pamietam nicku) pewna dziewczyna... zrobie ogrodzonko a tam wsystko piknie... ahaaaaaaaaaaaaa bo bym zapomniala... mam taką ciekawostke
Smoczki zjadają również śmieci Wiec jak sie ma smieci to moga one zjesc i nie musimy tracic czasu na wyzucanie
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Naprawdę?! Zjadają śmieci? A to ciekawostka! Muszę odrazu wypruóbować...
|
|
|
#8 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
a co do rozmnazania ich to nic nie slyszalam !?
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Jak są dwa smoczki, to wtedy mogą się gonić i zaczynają się lubieć, kochać i jest smoczek. Ja osobiscie tego nie miałąm, ale słyszałam o tym.
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|