|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Kupiłam 3 i sie zawiodłam ;( Jedynym plusem jest tworzenie postaci i miasto. Wydaje mi się, że nie jest dopracowana, że do 2 bardziej się przyłożyli. Brak animacji to masakra. Grafika ujdzie. Nie mam zamiaru inwestować w 3. Zostanę przy 2. Chodź gdy kupię nowego kompa to będę tak "skakała" miesiąc to, miesiąc to
![]()
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
czy u was simy też wyżerają jedzenie z wyposażenia?
strasznie mnie to wkurza.a najczęściej żrą surową cebulę...bleh ;/ nawet jak nie są głodne. |
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Hahaha tak u mnie też wyżerają żarcie z ekwipunku. A tak poza tym, to muszę znowu na coś "narzeknąć". Nie wiem, czy u was też tak jest, ale jak gram inną rodzinką to sim pozbywa się całego wyposażenia, oprócz przedmiotów typu gitara, laptop itp. To wiem, że u wszystkich tak jest. Ale czy u was też pozbywa się dokumentu, który dostajemy jak zostaniemy wspólnikami którejś parceli? Bo jak tak, to to straszny bug jest, mam nadzieję że się skapną i naprawią w patchu czy coś.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
nom mi tez juz sie nudzi bo ja ciagle zmieniam rodzinki zrobie jakas pogram nia troche i ja skasuje i robie nowa ni wiem jakos tak mam ze dlugo jedna rodzinka nie daje rady grac w the sims 3 a w the sims 2 owszem moglam fgrac do upadlego ni i czelkam na jakies dodtaki ciekawe jaki sie pierwszy ukaze i kiedy mam nadzije ze niedlugo
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Nie no,w tym momencie to jest przegięcie.
Drugi raz przyszedł do mojej simki komornik,mimo że nie dostawała żadnych rachunków do zapłacenia! (sprawdzam codziennie) i co jej zabrał?znowu lampkę z sypialni i...rzadkiego motyla z prywatnej kolekcji!po ch** mu ten motyl? odechciało mi się grać ;/ |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
ja miałem cos podobnego. Nie zapłaciłem rachunków, to fakt. Przychodzi komornik. Zdziwiony byłem, bo nie było komunikatu o nie zapłaconych rachunkach... Zabrał mi kosz na śmici (ten tańszy xD). Wychodzi. Pojawia się komunikat o nie zapłaconych rachunkach. Dzień później znów przychodzi komornik, a za nim złodziej
![]() Poza tym, czemu nie można przenosić roślin do ekwipunku/ekw. rodziny? Chciałem przeprowadzić simów do domu, który zbudowałem, ale lipa, bo mam zasadzony krzew śmierci noo... ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Czy nie uważacie, że gra Sims 3 jest za prosta? Wiem, że gra jest przeznaczona dla ludzi od 12 lat. Jednak w ciągu 6-7 godzin gry zdobyłem najwyższy stopień w pracy będąc legendą sportu, zarabiając ponad 600 S na godzinę, będąc współwłaścicielem klubu, mając najlepszy samochód i całkiem ładny dom. (do tego żona nimfomanka i mały dzieciak na świecie [o innych paniach na jedną noc już nie wspominając) Czy to nie troszke za szybko? Jakoś wydaje mi się, że wolniej powinno się osiągać sukcesy. Uważam to za sporą wadę...
|
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Guest
|
![]() Cytat:
a co do misji to juz dawno zaliczone (nie ma sensu robic niektorych rzeczy dwa razy bo po co?) a co do pragnienia zyciowego. jakie to pragnienie zyciowe jak ja je spelnilem po 3-4 godzinach gry w simsy... ta gra jest fajna - ale tylko na 6-10 godzin gry. wiecej sie juz nie da. nuuuuuuuuuuuuuuudy |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|