|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
CZy jest hotel z moimi wymaganiemi
??czyli tak 4 pokoje 2 lazienki +salon duży taras jacuzzy i moze basen a własnie jak ma sie taras to mozna sobie tam dac jacuzzy??
Ostatnio edytowane przez MissJudyta16 : 08.11.2010 - 13:51 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
@Irbis: no niieeee
jakie puste miasto aż sie grać odechciewa mi ;s |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
widoczek z nowego kompa
![]() aż się chce grać teraz dopiero zauważyłam,że wampiry nie robią "Zzz",tylko "Vvv" xD
Ostatnio edytowane przez Chryzantem Złocisty : 07.11.2010 - 18:56 |
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
I jeszcze mają taki znak na szyji
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
znowu ja daję fotki
![]() no więc,gram sobie normalnie,i doszłam do wniosku że coś ciemno na zewnątrz domu. spojrzałam na zegarek,a tam 13.00. myślę - tak ciemno w południe? rzuciłam okiem na panoramę Bridgeport i zrozumiałam... smog dotarł i do miasta ![]() ![]() uwielbiam ten widoczek. moja simka ze swoim chłopakiem przyłapani na gorącym uczynku w windzie. ![]() zboczuchy! |
|
|
|
#6 |
|
|
heee...
![]() a to Penelope. Stara się zdobyć na maxa miksologię. Można w ogóle pracować jako 'miksolog' ? Czy tylko dorywczo ? i to na chwile ... ![]() ![]() ![]() nie ma to jak pogrzebać sobie w zębach ;p ![]()
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
Śliczne fotki, ja też parę wstawię...
Oto mały Ernest Bard, no już nie taki mały, jest młodym dorosłym. ![]() Miałam drobny kłopot ze znalezieniem mu żony. Jak mi się jakaś spodobała, to była dorosła, a nie młoda dorosła. A ja ostatnio mam taką zasadę, że nie tworzę nowych Simów, korzystam z już istniejących. Nie mogłam się zdecydować, które ujęcie jest lepsze, więc wstawiłam oba ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
bardzo ładna
a ja jakoś zanim zacznę grać od początku do końca rodziny to tworzę tysiące simów i gram dopiero tymi które mi odpowiadają ![]() np.To jest Jessica [wcześniej chyba wstawiałam jej zdjęcie] Zmieniam jej kolor włosów dość często. Oto co dostałam za bycie gwiazdą: ![]() a tu moja simka idzie do pracy tzn... do limuzyny codziennie w innym stroju ![]() ![]() ![]() a to efekt tego że przypadkiem nacisnęłam -bara bara w windzie z...jakąś kobietą ![]() ![]() wybuchł potem skandal że ktoś to widział
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
Uważaj kogo podrywasz w windzie...
A ja muszę jeszcze wstawić fotki córki moich Simów, jest już nastolatką. Muszę sobie ściągnąć jakieś fryzury z neta, te które mam mi się już opatrzyły, wydają mi się koszmarnie brzydkie.
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
|
Cytat:
|