|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
W The Sims™ 3 Store do 9 września potrwa promocja na zestaw 'Luksusowe Spa'. Kupując pakiet w tym czasie zaoszczędzimy aż 110 SimPointsów!
Obecna cena pakietu to 440 SP. ![]() źródło~simowie.info.
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Zdobądź zestawy Siedziba Regencji, Viva Las Vegas, Kolekcja damska Boho w stylu retro oraz Wesołe Święto Duchów: Straszne Rzeczy w specjalnej cenie tylko jednym kliknięciem!
cala kolekcja za 2 950 SimPoints ![]() Viva Las Vegas-1 450 SimPoints ![]() Kolekcja damska Boho w stylu retro-1 600 SimPoints ![]() Siedziba Regencji-550 SimPoints ![]() Wesołe Święto Duchów: Straszne Rzeczy-Za darmo ![]() dostępne tutaj http://store.thesims3.com/setsProduc...tegoryId=13140 |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
hm, stac mnie tylko na 'siedzibe regencji' moze kupie .
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Ale ciągną kase
![]() ![]() Mogili by zamknąc ten sklep lub wydawać te obiekty za darmo ![]() Dobrze, że tym razem dali cos za darmo |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Las Vegas bardzo kiczowate (ale o to chodzi...), "Siedziba" też nie zachwyca, ale moda Boho jest świetna!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Ciuchy jakieś takie za bardzo wymyślne. Podoba mi się ten kominek i szachownica z Siedziby Regencji
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Fajnie, że jest za darmo nowy pluszowy miś, bo tego nigdy dość. Ten nie będzie może słodko wyglądał w niemowlęcym łóżeczku, a typowo mrocznych rodzin raczej nie tworzę, ale myślę, że i tak może mi się kiedyś przydać
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Przesąd mówi, że czarne koty przynoszą pecha, ale gdyby ludzie mogli pojeździć na czarnym kocie, przekonaliby się, że czarne koty zapewniają mnóstwo zabawy!
![]() Pobierz za 100 SimPoints Następna nowinka Gra The Sims™ 3 z myszką w pudełku? Czemu nie! Oferta dostępna we włoskim sklepie multiplayer.com w cenie 69,90€. ![]() Kup źródło~simowie.info
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Wow, fajny pomysł z tą myszką ale drogi xd, a czy tan zestaw na górze nie miał być przypadkiem darmowy?
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|