|
|
Zobacz wyniki ankiety: O jakich zwierzętach w swojej rodzinie najbardziej marzycie? ![]() |
|||
Psy |
![]() ![]() ![]() ![]() |
49 | 25.93% |
Koty |
31 | 16.40% |
Konie |
65 | 34.39% |
Gryzonie |
27 | 14.29% |
Ptaki |
4 | 2.12% |
Gady |
10 | 5.29% |
Płazy |
1 | 0.53% |
Rybki |
2 | 1.06% |
Głosujących: 189. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
A ja bym chciała konie, nie tyle że je lubię ale jeszcze w żadnej części gry się nie pojawiały
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Konie obowiązkowo! I koty też! Psy wiadomo, ze muszą być bo to jedne z popularniejsszych zwierząt (ja i tak ich nie lubię). I żeby były chomiki, papugi i jakieś nowe gatunki rybek! I jakieś egzotyczne zwierzaki np. węże, kameleony itp.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Ja kotka, ale również konia.. Jestem fanką kociaków dlatego postawiłam na koty, ale koty były w 2 i mi się chyba przejadły.. wolałabym coś nowego jak właśnie konie.. więc zmieniłabym głos chętnie..
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Węże będą, nawet trochę mnie zdziwiło, że na wsi będą pytony itp., no ale może będą w dżungli dla kotów ?
![]() |
#5 | |
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Raczej nie będzie tak, że egzotyczne zwierzęta będą chodziły/pełzały po okolicy. Może będzie je można kupić za pomocą telefonu albo komputera z jakiegoś sklepu zoologicznego?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
W sumie to dlaczego nie? To nawet fajnie by wyglądało. Tak jak się motyle łapie np. Tylko oczywista, że chcę mieć więcej opcji niż z robalami... Chciałabym też, żeby było jak w jedynce, że możesz kupić klatkę w kilku rozmiarach. I to samo z akwarium, terrarium itd. Jak masz biedniejszego Sima, to kupujesz mu tańszą klatkę, jak chcesz, żeby zwierzak lepiej się czuł, to kupujesz większą
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
@up: z tymi klatkami i akwariami się zgodzę. powinien być ich spory wybór.
A egzotyczne zwierzaki nie powinny biegać po okolicy, ale te bardziej pospolite, to jak najbardziej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() No i jestem ciekawa czy wprowadzą opcje wystaw i prawdziwych hodowli w których byłyby rodowodowe szczeniaki za 1500-2000 simoleonów. Wątpię w to ale pomarzyć można...
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Co do klatek dla ptaków, to bardzo często te małe ptaszyny potrzebują takiej samej klatki jak te duże. Ja mam w wielkiej klatce mewki japońskie i zeberki i one mają w sobie tyle energii, że czasem mam wrażenie, że nawet tak duża klatka to dla nic za mało, a są codziennie wypuszczane
![]() Spory wybór klatek itd w moim przypadku oznaczałby tyle, że kupowałabym tylko największe ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|