Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 26.08.2006, 12:43   #1
Nastulka92

Reputacja: 10
Blush

u mnie:
Przyjemniaczek-
Daniel pogodził się z żoną, jednocześnie bawiąc się z pokojówką. Zroił bara-bara z Marysią. Ta jednak zmarła w czasie ciąży z głodu. daniel długo rozpaczał i na pocieszenie oswiadczył się Kasi Langerak i ożenił się z nią. urodziła się ich wspólna córeczka, Patrycja(też ruda). Po jakims czasie Daniel zmarł na zawał, bo Marysia go jako duch przestraszyła i teraz oboje leżą w ogródku. Siostry się wyprowadziły. Andżela zamieszkała z damianem Biedakiem(nie są małżeństwem) i mają córkę Oliwkę. Planują ślub. Lila wyszła za mąż za Szczepana.
Ćwir-
Mori ożenił się z Diną, mają synka Bogumiła xP , Aleks stał sie nastolatkiem. Kasandra zmieniła fryzurę, jest w ciązy z Darkiem Marzycielem, wyszła za niego za mąż i oboje zaadoptowali małego Gordona(nie no co za imię).
Lotaorio-
Nina zamieszkała z Donem i urodziła córkę Izę, wyprowadziła się od niego kiedy zobaczył jak Don i Kasia...no wiecie i nie przyjęła jego oświadczyn. Teraz chcę żeby jeszcze zrobił dziecko Dinie i kasi a potem mojej simce(Jenifer Brown), która jednak nie da sobie w kaszę dmuchac
Biedak-
Balbina nie ma chłopa. Błażej jest już nastolatkiem i Bernard dzieckiem.
Jeden dla Władcy Ciemności na czarnym tronie
W krainie Mordor, gdzie zaległy cienie...
Nastulka92 jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 26.08.2006, 13:03   #2
.:Patison:.
Guest

Domyślnie

U mnie tak:

Miłowo:

Gdy pokojówka była w ciąży z Donem, wyprowadziła się od niego i mieszka z córką (zapomnialem, jak jej na imie ), która jest już nastolatką... Jednak pokojówka jest znowu w ciąży z Danielem... U Ćwirów nie dzieje się nic godnego uwagi. Don porzucił Kasandrę i jest z Niną... Nina też jest już w ciąży. U mnie wszystko wolno się dzieje, bo mam ten głupi błąd (działanie aplikacji...)
  Odpowiedź z Cytatem
stare 26.08.2006, 17:28   #3
_agnesia_
Guest

Domyślnie

Miłowo :

U mnie Nina wzięła ślub z Donem Lotario i urodzili małą Tinę .Kasandra poślubiła Damiana Biedak ,a tym czasem Andżelika opłakuje nieudane wesele .
Liliana została porwana przez obcych i urodziła kosmitę przez co nie chce ją Szczepan .Dariusz zaadoptował małą Sarę ,a także Hortensję po którą przyszła opieka .Mortimer poślubił się z Bellą z Dziwnowa i urodzili bliźniaki Marka i Majkę .Diną nie gram .Lucyna Hak poślubiła Alexandra Ćwir .Esmeralda i Jan zostali nieszczęśliwymi emerytami .

W Dziwnowie nie gram ,a Weronę usunęłam .
  Odpowiedź z Cytatem
stare 28.12.2006, 19:22   #4
maxior
Guest

[CENTER]Potrzebuje instalke sims2 !!! jeżeli ktoś zna link przez który może ją ściągnąć to prosze o pomoc !!!!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 28.12.2006, 19:45   #5
W.I.T.C.H.
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał maxior
[CENTER]Potrzebuje instalke sims2 !!! jeżeli ktoś zna link przez który może ją ściągnąć to prosze o pomoc !!!!

1. Co to jest???(jak jakiś pirat to nie licz na pomoc)
2. To nie ten dział!!!!!
Pozdro
  Odpowiedź z Cytatem
stare 04.01.2007, 12:04   #6
Vanili
Guest

Domyślnie Losy moich rodzinek...

Gram tylko w Miłowie więc to będą rodzinki tylko z tej okolicy. Zaczynam:
Kasandra Ćwir mieszka u Marzyciela, niedługo urodzi jego dziecko, czoć ciągle jest zaręczona z Donem .Don romansuje z Niną (która urodziła mu syna którego nazwałam Hubert), Diną (ona z kolei urodziła mu bliźniaki, 2 dziewczynki o imionach Marysieńka i Ania), dwiema sprzątaczkami i jeszcze z 5 simkami stworzonymi przezemnie :wacko: . Kasandra oczywiście nic nie wie . U Przyjemniaków nic się nie zmieniło, bo nimi nie gram. U Biedaków ta babka (nie pamiętam imienia) wyszła za nadzianego faceta, więc wszyscy są szczęśliwi . Mortimera zabiłam , a Aleksander jest dorosły i jest zaręczony z moją simką Wieśką Brzuchalską (mają już trójkę dzieci same dziewczynki: Hydrosferę , Kolizję xP i Opolankę . Próchnem i Hakami nie gram.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.01.2007, 14:50   #7
Gootek
Guest

Domyślnie Losy rodzin

1)Moltimier przeprowadził się do Diny.
2)Nina zamieszkała z Donem bez ślub.
3)Niedługo potem Don poślubił Kasandrę i wraz z Niną wprowadził się do rezydencji Ćwirów.
4)Jako obrotny chłop "przeleciał" Kasandrę i Ninę . Pani Ćwir urodziła chłopca, a panna Kaliente - dziewczynkę.
5)Kasandra znienawidziła Dona, jednak z biegiem czasu on odzyskał jej zaufanie.
6)Tymczasem Dina zdradziła Montimiera z Donem. Niedługo potem umarła w łazience z nieznanych przyczyn . :con: Mimo, że Don błagał o życie swojej kochanki, Śmierć była nieugięta.
7)Po odejściu Diny, Montimier zaczął kręcić z Niną. Wziął z nią ślub i ponownie wproadził sie do rezydencji Ćwirów.
8)Aleksander został nastolatkiem i ma dziewczynę.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.01.2007, 19:04   #8
ola669
Guest

Smile

No to umnie tak ciągle gram w Miłowie
Nina Kaliente:
Jest zerwała z donem i zamieszkała przezenie zbudowanym domkiem z Garzewym ma 4 dzieci(bo jadła ciągle galaretke)pracuje jaką fotomodelka w playboyu)
Dina Kaliente:
Jest z Mojej simki facetem (moja simcia zerwala z nim) Dina ma 1 dziecko i zmieniła frzure na rudo
Don Latario:
Zerwał z Kasandrą i mieszka z Córką burmistrza Miłowa (spaliłam wiem) i jest w ciązydon zmienił ubranie i pracoje jako stażysta nadal
Kasandra Cwir:
Zamieszkała z Marzycielem i ma 3 dzieci szczepan zerwał z Liliana i wyprowadziłam go do werone jest z julją
Monither Cwir:
Mieszka razem z bellą Ćwir i mają Aleksandra jet nastolatkiem i jest z angeliką i jest w ciązy poniewaz razem z moihterem sie nie zestarZała bo byla w dziwnowie
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.06.2007, 15:25   #9
Lizek

Reputacja: 10
Grin HEHE, dużo tego :D

MIŁOWO
1. Ćwir (Mnie to chyba nikt nie przebije chodzi mi o dziecko, które się urodziło)
Bella (z Miłowa, nie z Dziwnowa) wróciła, "cudownym spodobem" (czytaj: SimPE ) się odnalazła i ponownie pobrali się z Mortim A teraz najważniejsze - ma dziecko-kosmitkę (nazywa się chyba Dominika, nie pamiętam). Aleksander i ta Dominika są już nastolatkami. Czy ktoś z Was ma w grze kosmitę, który jest dzieckiem Belli? No
2. Ćwir i Marzyciel
Kasandra zerwała zaręczyny z Donem (bo to głupek) i wyszła za DARIUSZA Marzyciela (czemu Wy go mylicie ze Szczepanem? Dariusz to ojciec, Szczepan to nastoletni syn!xP).
3. Lotario (no i trochę Kaliente )
Don spełnił swoje marzenia (rozkochać w sobie 5 simów, bara-bara z 5 simami, bara-bara w miejscu publicznym z 3 simami, gorące pocałunki z 5 simami xP), ale jego "radość" nie trwała zbyt długo, bo:
- Dina wreszcie zmądrzała, zerwała z Donem kontakty, wyszła za nadzianego kolesia, który ją kocha (i Dina go też) i jest (Dina, nie koleś) najlepszą przyjaciółką Kasandry (w końcu jadą na jednym wózku - obie z nich były oszukiwane przez Dona)
- Nina się opamiętała i podobnie jak siostra, zerwała kontakt z Donem, ale za późno. Zaszła w ciążę xP Zawsze się zastanawiałam, czemu wszyscy "robią" dziecko Ninie (z pomocą Dona, oczywiście ), ale ktoś na tym forum przedstawił historię Niny i jej córeczki Tiny - spodobało mi się to i zrobiłam tak samo, Tina teraz jest słodką, nastoletnią brunetką "Kochany tatuś" miał w d... eee.... miał głęboko to, jak chowa się córunia (mówiłam, że to głupek xP), ale ostatnio zaczął się podlizywać Ninie - tyle, że teraz, to ona ma go gdzieś. Jest najlepszą przyjaciółką Kasandry i swej siostry (Diny).
4. Przyjemniak
Ten dureń Daniel przeżył bara-bara z pokojówką Kasią. Spotykali się coraz częściej. Pewnego dnia, jak zawsze, zaprosił ją do domu i zaczął z nią flirtować (swoją drogą, ta Kasia to też jest strasznie puszczalska - Don Lotario, Daniel, kto jeszcze? ) i Marysia ich nakryła (oczywiście zrobiłam to specjalnie, żeby się z nim nie musiała męczyć ) Rozwiodła się z nim, on się wyprowadził... gdy Liliana dowiedziała się, co ojciec zrobił matce, znienawidziła go i zaczęła odczuwać coś, czego wcześniej nie czuła... jakby... zaczynała współczuć mamie! Powoli między dziewczyną a Marysią przestało być tak źle. Tak samo polepszały się jej relacje z siostrą, Andżeliką. A ponieważ nie chciała mieć z ojcem nic wspólnego, swe rude włosy, które po nim odziedziczyła, przefarbowała na czarno - na taki kolor, jaki ma jej mama. Przestała się ubierać w te czarne ubrania (włosy czarne, OK, ale bez przesady ) i teraz jej ulubionymi kolorami są ciemny fiolet, czerwień i jasna zieleń
Obecnie z Andzią (Andżeliką ) i mamą są najlepszymi przyjaciółkami. Liliana zrozumiała swoje błędy i jest spoko
5. Biedak
Biedakowie żyją sobie w szczęściu, bo przez SimPE przywróciłam tego faceta, męża Balbiny. Damian jest stałą sympatią Andżeliki, Błażej urósł i jest nastolatkiem, urodził się czarnowłosy Bartek, który też jest nastolatkiem xP (i chodzi z Tiną Kaliente)

DZIWNOWO
1. Dziwak (?)
Nic wielkiego, jeden gościu urodził kosmitkę (jakoś nigdy nie urodził mi się kosmita rodzaju męskiego xP). Potem drugi Ta pierwsza kosmitka ma na imię Solaris, a druga Wenus
2. Eeee.... Papużka?
Tego blondwłosego d.ebila wywaliłam, a ta ruda babeczka (ktoś już użył tego sformułowania) wyszła za tego, no... Nerwusa (tak też już ktoś zrobił ale jestem oryginalna) i mają dzieciaczki
3. Jakie oni mieli nazwisko... czekaj, zaraz sobie przypomnę, mam to na końcu języka... nie, naprawdę sobie przypomnę... tam był ten Technik Zapalnik, nie, czekaj, Zapalacz... no, ten... Zapylacz... WIEM! Kowal.
Jadźka (matka, żona, lecz nie kochanka xP) zmieniła fryz, makijaż (przeczytałam w jej biografii, że lubi kolor zielony, więc jak lubi, to ma - zielony makijaż za złoty sześćdziesiąt ) i się wyprodzaiła. Wyprowedzła. Wypre... to znaczy się wyprowadziła.
Jasiek dorósł (ta jego dziewczyna też, są po ślubie).

WRONA
Jaka wrona?
Ekhm, to znaczy...
WERONA
1. Kapulet
Ten stary pryk (Konstanty) się wyprowadził, w domu jest trzech nastolatków. Julcia się przefarbowała na blond (to imię mi się kojarzy z blondem xP), Hermia ma dużo przyjaciół, Zerwała z tym bratem Romea, czekaj, to był Merkucjo? Taak. No to z nim zerwała. Tybaltem się nie zajęłam (poza jego włosami i makijażem )
2. Montek
Romeo, czemu ty jesteś Romeo?
Ekhem.
Romeo zmienił aspirację z Pragnienia romansowania na Pragnienie stworzenia rodziny(bo by się nie chciał ożenić z Julią), jest stałą sympatią Julii. Jak dorosną, wezmą ślub
3. Jutrzenka
Puk (ależ skomplikowane imię xP) pocałował na imprezie Hermię, co zauważył Merkucjo. Hermia mu (Merkucjowi) oświadczyła, że to koniec i na dowód miłości do Puka poszła w jego objęcia (a on był z tego bajdzio zadowolony )

Koniec. Huh...

Aha - siostry Kaliente zmieniły aspiracje (obie mają Pragnienie stworzenia rodziny)

Edit:
Na koniec CIEKAWOSTKA:
Tytania i Oberon (Jutrzenka) się pobrali.
Konstanty Ildefons Gałczyński... ech....
To znaczy Konstanty KAPULET.... rozkochał w sobie... Oberona Jutrzenkę hehe Kiedy Tytania zasnęła (działo się to w domu Jutrzenek), Oberon zadzwonił po Konstantego i próbowali tego i owego.... ale Tytania ich przyłapała
Ale to taka ciekawostka, bo nie zapisałam wtedy gry oczywiście

Ostatnio edytowane przez Lizek : 09.06.2007 - 13:42 Powód: Zapomniałam o Przyjemniakach
Lizek jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 02.06.2007, 20:58   #10
Nasti
Guest

Domyślnie

Miłowo:

Ćwir: Kasandra zerwała z Donem Lotario i ożeniła się z Dariuszem Marzycielem. Mortimer romansuje z Diną Kaliente i z pokojówką Kasią. Aleksander jest nastolatkiem i na razie nie ma dziewczyny.

Marzyciel: Jak już pisałam Dariusz ożenił się z Kasandrą Ćwir. Jego syn Szczepan jest już dorosły, ale na razie mieszka z nimi, bo nie ma narzeczonej i pracuje jako biznesmen Aha, no i Kasandrze i Darkowi urodziła się mała córeczka, kolor skóry ma po mamie

Lotario: Don awansował na specjaliste i ma już sporo kasy. Cały czas romansuje, teraz ma w sumie 6 kochanek :laugh:

Biedak: Najstarszy syn Balbiny (nie pamietam jak miał na imię :shifty: ) już dorósł, drugi jest nastolatkiem a ona sama wraz z najmłodszym synem wyprowadziła sie do takiego sima co go stworzyłam i ożenili się. A tamci dwaj bracia mieszkaja razem, dorosły robi kariere i nie ma czasu na miłość a młodszy (nastolatek) ma dziewczyne co go zdradza

Przyjemniak: Marysia i Daniel pogodzili się a ich uczucie odżyło na nowo, chociaż Daniel nadal romansuje ale jakoś mu sie udaje nie dac się złapać. Teraz są już emerytami a mają taką małą córeczke (małe dziecko) Andżelika i Lilianna dorosły, jedna jest policjantką a druga romansuje. No i oczywiście sie pogodziły

Hak: Urodził im się synek Emanuel :tu: , Lucyna jest nastolatką i ma chłopaka co jest takim miejscowym "playboyem" :smirk: Esmeralda robi karierę p[odczas gdy Jan marzy o dziesiątce dzieci :laugh:

Dziwnowo:

Dziwak: Jeden z braci ożenił się i wyprowadził. Pozostali dwaj wychowują swoje zielone dzieci (jeden ma syna, a drugi córkę), które już wkrótce staną sie nastolatkami.

Zmrok: Ta nastolatka dorosła i ożeniła się z Kowalem (kurde nie pamiętam imion :1smutny: ). Jej ciotka (?) umarła i teraz mieszkają w tym domu co po niej został. No i adoptowali syna

A resztą rodzin nie gram.
W Weronie też nie gram xP
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania