![]() |
#212 |
Reputacja: 11
|
![]() Milla T. - córka Elin
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nio dobrze, to teraz ja
![]() Vipera ze swoją świeżo urodzoną ( ![]() ![]() Tu z tatusiem :> (uwielbiam to zdjęcie!!! ![]() ![]() A tutaj już jako duże dziecko :3 śliczna jest! :3 ![]() No i jeszcze coś... xDD W podobnym czasie na świat przyszły dzieci Vinca i mojej Rudej ![]() (niestety nie mam fot bobasków :<) Dziewczynka na imię ma Vivien, a chłopiec Liam ![]() (ze specjalną dedykacją dla Libby, ona wie o co biega ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mały potworek mamusi ![]() ![]() ![]() No a tutaj w aktualnym przedziale wiekowym ![]() Im większe tym ładniejsze! :3 ![]() I na koniec mała Abby, również w aktualnym przedziale wiekowym ![]() (na ścianie widnieje obraz autorstwa Vipery ![]() ![]() jeszcze tu wrócę! xD
![]() |
![]() |
#214 |
|
![]() ![]() Małe paskudztwo z tatusiem xD xD ![]() ![]() Na szczeście wyrobiła się i zaczyna przypominać mamusie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Reputacja: 11
|
![]() @up: co Ty gadasz, jakie paskudztwo... Widziałam gorsze ;p Dalszy ciąg - Milla, córka Elin: ![]() ![]() ![]() Po urodzinach - Pocahontas! xD ![]() ![]() A tu po zmianie fryzury: ![]() ![]() ![]() ![]() __________________________________________________ UPDATE Nathaniel Kwiatek (po biologicznym ojcu Jensen, jednak nosi nazwisko matki. Chyba czeka go zmiana na nazwisko ojczyma, bo póki co, "Kwiatek" pasuje mu jak pięść do oka ;p) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mina kota bezcenna xD ![]() I moje ulubione ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
|
![]()
Malin, wykapana córka Marco
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Vipera : 27.05.2012 - 11:43 |
![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Guest
|
![]()
Debbie : )
![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
3 raz w ciągu 20 ostatnich postów ;]
Trusia (starsza) i Galia Wolańskie podczas zabawy
![]() ![]() ![]() ![]() Lili (stąd) i jej młodszy braciszek, Dominik, Czajkowscy ![]() Na zdjęciach pojawia się także ich tata, Adi. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jagódka Heblarek (córka Zbyszka i Malwiny) ![]() Z tatą: ![]() ![]() ![]() Dymitr Szymuk, z mamą Karoliną i babcią Natalią. ![]() ![]() ![]() Jonasz (starszy) i Leon Jaskierczykowie, a także gościnnie ich mama, Ida. ![]() ![]() ![]() ![]() Paula i Marcel Burk z rodzicami - Kamilą i Ryśkiem ![]() Zdjęcia z przedwczoraj. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Reputacja: 26
|
![]() ![]() Faith, córeczka Terri. ![]() Ian, synek niejakiej Kaelle. ![]() I Fleur, córka Cherrie. Tę trójkę dzieci łączy to, że są przyrodnim rodzeństwem. Taak, ich ojcem jest znany niektórym skądinąd Blaine. Coś czuję, że to nie ostanie jego dziecko ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
|
![]() ![]() Nina mi wyrosła i poszła na studia - córka Vinca. ![]() Już nawet zdążyła zarwać przystonjniaka ![]() ![]() A tutaj, ten oto obecny długowłosy próbował zarwać Nine i został ostro wyśmiany ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|