|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
Ja gra³am kiedy¶ Bell±. Przechodzi³a ko³o mojego domu. Kodem zrobi³am tak, ¿eby siê wprowadzi³a, a potem j± wyprowadzi³am normalnie, przez komputer. Wprowadzi³am j± do innego domu i ona nie zna³a nikogo z Æwirów, a we wspomnieniach nic nie mia³a, oprócz tego co jest na pocz±tku czyli, np. Tajemniczy sim i ja ca³ujemy siê po raz pierwszy.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Sk±d: >London<
P³eæ: Kobieta
Reputacja: 10
|
To normalne, Blizniaczko
![]() Tez tak mialam i mnóstwo osób o tym pisalo...
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Na pewnej stronie pisze wszystko dok³adnie :
Don gdy pozna³ matke Kasandry chcia³ miec z ni± romans, lecz ona odmówi³a, Don ba³ siê, ¿e Bella wszystko wygada,o tym ca³ym nieudanym POCA£UNKU, bo on chcia³ j± poca³owaæ na kanapie, tego samego dnia ¶ci±gn±³ do Mi³owa siostry Kaliente, bo zna³ je , wystarczy klikn±æ na jego wspomnienia, a tam pisze, ¿e ca³owa³ siê z Nin± K. po raz pierwszy itp. Wiedzia³ równiez, ¿e maj± one w rodzinie kosmitów. Poprosi³ Dine o t± przys³ugê i gdy Bella nastêpnego dnia przysz³a do niego kaza³ jej spojrzec w teleskop i porwali j± kosmici. Proste chyba... |
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
O bo¿e! Naprawdê?!
To juz siê robi nudne, przeczytaj kilka stron wstecz i siê dowiesz wszystkiego... -.- |
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Mnie dziwi jedno: skoro Bella "zosta³a" porwana u Dona dlaczego on nie ma wspomienia ¿e zosta³a porwana przez kosmitów? Mo¿e nak³ama³ Mortimerowi?
Albo twórcy o tym zapomnieli...
|
|
|
|
#6 |
|
Sk±d: Z oka
P³eæ: Mê¿czyzna
Reputacja: 19
|
Pos³uchaj jelo³ przecie¿ to co piszê Patri to wszystko jest zmy¶lone przez twórców, np.
to zdanie: Don kaza³ Belli spojrzeæ przez teleskop przecie¿ nie mo¿na daæ innemu simowi rozkazu spójrz przez teleskof to jest tylko tak napisane ¿e u niego to siê wydarzy³o .
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
No to chyba wiem ¿e to wszystko jest powymy¶lane ;p Ale twórcy tak zrobili ¿e niby Bella "jest" porwana.
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Ja przywruci³em Belle kodem i mia³a w wspomnieniach mortimera aleksandra i kasandre.
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
A mo¿e by³o tak ¿e zosta³a skasowana kodem move_objects on i gra zosta³a zapisana ... hihi <jak ja cos wymysle...>
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
JulitA to niemo¿liwie bo je¶li usuniesz kogo¶ kodem move objects to on wruci je¶li jeszcze raz uruchomisz grê.
|
|
![]() |
| U¿ytkownicy aktualnie czytaj±cy ten temat: 1 (0 u¿ytkownik(ów) i 1 go¶ci) | |
| Narzêdzia w±tku | |
| Wygl±d | |
|
|