![]() |
#211 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Spoko, nic nie poszło na marne
![]() jak wprowadzasz rodzinę, którą grasz to oni muszą wszystko od początku meblować, ale gdy pójdziesz w odwiedziny do niezależnych sąsiadów, będą mieli wszystko ładnie urządzone ![]() Warto było się męczyć ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#212 |
Guest
|
![]()
Dziekuje za pomoc
![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Guest
|
![]()
Mam 2 pytanie
Zaprosiłam Bardzo miłą wiedźmę czy jakoś tak i tą złom.Czekałam 4 godziny (simowe) i tyle tylko było że był ten złoty blask,chmury czarne i koty. O co chodzi?!? |
![]() |
![]() |
#214 |
Guest
|
![]()
tak jest zawsze. meblować jest najlepiej gdy już wprowadzisz rodzinkę.
Ostatnio edytowane przez aries9014 : 24.09.2008 - 15:35 Powód: już mnie parę osób ubiegło |
![]() |
![]() |
#215 |
Reputacja: 15
|
![]()
Jeśli chodzi ci o to, że chcesz po tej wiedźmie odziedziczyc jej umiejętności, czyli też zostac wiedźmą lub czarownikiem musisz się z nią zaprzyjaźnić i później chyba wybrać odpowiednią interakcję.
![]() |
#216 |
Reputacja: 10
|
![]()
Wybudowałem blok mały 4 mieszkania, no i wprowadziłem simkę do mieszkania i obok do mieszkania wprowadził się ktoś inny, no i wszystko znikło oprócz kuchni (szafki, lodówka ...) czy to normalne ?? No i do mieszkania nade mną wprowadził się ktoś inny i tam zniknęła kuchnia a wszystko inne zostało >.< I na dodatek widać sima. Czy ja mam jakieś urojenia czy to błąd w grze ??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Jeżeli dobrze zrozumiała Twoje "pokręcone" wywody, to wprowadziłeś sima, którym grasz do bloku. Jak go wprowadzałeś to była tylko kuchnia i część łazienki. Resztę trzeba było meblować na nowo. To jest OK. Ale gdy poszedłeś odwiedzić tym simem inne mieszkanie to postacie niezlależne (które same się wprowadziły do bloku) powinny mieć umeblowane przez Ciebie mieszkania. Nic nie powinno zniknąć. I w sumie ja tak miałam. Do czasu. Któregoś razu, jak poszłam to między innymi wywietrznik z kuchni wylądował nad kominkiem w salonie, a wanna nagle znalazła się w przedpokoju. I to jest ewidentny błąd gry <hahaha>.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
|
![]()
Niee >.< Wprowadziłem simkę do bloku, który wybudowałem No i po wprowadzeniu zdziwiło mnie że mieszkania są umeblowane a tak to zawsze w maxistowskich zostawała tylko kuchnia i łazienka. I wprowadziłem simkę do mieszkania, no i do drugiego mieszkania wprowadził się inny sim niezależny no i mieszkanie zrobiło się ciemne a została tylko kuchnia, też ciemna ale było widać meble no i sima ^^ W mieszkaniu nade mną wprowadził się inny sim no i tam mieszkanie nie zrobiło się ciemne tylko takie normalne jak było no i kuchnia tylko ściemniała, a tak to było widać wszystko co sim robi, meble z salonu itp. Czy to jest błąd i w ogóle zrozumiał mnie ktoś
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Reputacja: 12
|
![]()
Możliwe, że jest to błąd, bo ogólnie ja widzę tylko kolor podłóg, ścian (oraz rozmieszczenie ścian). Nie powinno się chyba widzieć sima oraz mebli o.o
Przynajmniej ja tak nie mam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
|
![]()
Monialka - ale we własnych blokach widzisz te podłogi i ściany czy w maxisowych ?? Bo ja w maxisowych blokach też widzę tylko ściany i podłogi i nic więcej >.<
Edit: tak to wygląda po lewej stronie moje mieszkanie po prawej innego sima (niezależnego) ![]() Jak widzicie nie widać kuchni, a resztę mieszkania, a w mieszkaniach na dole widać kuchnię, a reszty nie widać. Ostatnio edytowane przez kubuss : 25.09.2008 - 10:42 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 13 (0 użytkownik(ów) i 13 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|