![]() |
#211 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() simka jest podobna do mojej Angie, ale ja juz sobie dałam spokój ze zwracaniem na to uwagi. Widocznie rynek dodatków do gry jest zbyt wąski by te sie nie powtarzały i szczerze przyznam ,że po naszej rozmowie byłabyś zbyt bezczelna gdybyś miała wzorowac się dalej. Ja uznałam to po prostu za zbieg okoliczności i mam nadzieję ze ten także owym jest. Simkę widziałam wcześniej ale uznałam ze moje odczucia sa bezpodstawne gdyz nikt nie zauważył podobieństwa. Tym samym ja równiez odpuściłam bo bez sensu jest tak ciągle zwracac uwagę na takie szczególy. Miodka fajnie ,ze zaglądasz na simarta i że zauważyłaś podobieństwo ,ale wydaje mi się ze czas z tym skończyć. Kazdy ma prawo uzywać takich samych dodatków co stwarza ryzyko podobieństwa. Z mojej strony nie ma roszczeń więc dyskusje znów na ten sam temat uznaję za jałową . |
|
|
![]() |
#212 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Simka1 rozumiem, ja też już dałam sobie spokój. Szkoda tylko że ludzie na mnie tak naskoczyli ![]() |
|
![]() |
#213 |
Reputacja: 10
|
![]()
simka1, myślałam, że chodzi o to, że moja najnowsza simka jest podobna do Twojej, dlatego taki post który zacytowałaś. Nie zamierzam już wzorować się na twoich pracach, masz rację byłabym wtedy zbyt bezczelna. Tamta sprawa była już wyjaśniona i nie uważam by stosowne było do niej wracać.
Miodka14, proszę Cię abyś czytała wszystkie posty z takim oto wątkiem, ponieważ kiedy sprawa jest tu wyjaśniona tworzymy tu zbędny spam.
#214 |
Guest
|
![]()
Oj dajcie sobie spokój, myślę, że Oblivion po tym incydencie przestanie czerpać inspiracje z simek innych autorów. A ja czekam na nowe dzieło w tym temacie
![]() |
![]() |
#215 |
|
![]()
omg, od kiedy plagiaty nazywamy 'czerpaniem inspiracji' ;---) ?
#216 |
|
![]()
Simek confessions nie pobralam i ich nie przerobiłam dlatego tego plagiatem nazwać nie można tylko wzorowaniem się na nich.
#217 |
Guest
|
![]()
Wszystkie są cudne, a najładniejsza jest Klothilde!
|
![]() |
#218 |
Guest
|
![]()
Oj no tak napisałam, bo nie uważam tego za plagiat... a z resztą nvm, bo się tu zaraz śmietnik zrobi i tyle
![]() |
![]() |
#219 |
|
![]()
Zgadzam się z mojego tematu zrobił się zwykły śmietnik.
Uważam, że temat związany z plagiatem zostanie zamkniety, poniewaz po co rozdrapywac stare rany? Dziękuję za ocenę Eldiia ![]()
#220 |
Guest
|
![]()
Czyli założysz nowy temat z simkami? Może można poprosić któregoś z modów, żeby usunął posty niedotyczące simek, takie jak właśnie mój teraz?
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 12 (0 użytkownik(ów) i 12 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|