![]() |
#211 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
#212 |
Guest
|
![]()
Tak próbowałem i nic to nie dało błąd występuje nadal.
|
![]() |
![]() |
#213 |
|
![]()
W takim razie będziesz chyba musiał się pożegnać ze swoim zapisem... Miałam taką sytuację w TS Średniowiecze i niestety musiałam zacząć wszystko od początku. Cóż, póki co, radziłabym przenieść te save'y w jakieś bezpieczne miejsce zamiast całkowicie usuwać. Może zainstalowanie najnowszego patcha/dodatku to naprawi? Jeden zapis wiele miejsca na dysku nie zabiera
![]()
![]() |
#214 |
Guest
|
![]()
No właśnie tak się dzieje po zainstalowaniu najnowszej aktualizacji 1.36. Mówi się trudno przeniosę cały folder EA gdzieś indziej i zobaczę czy będzie działać...
|
![]() |
![]() |
#215 |
|
![]()
Witam, błagam znających się na komputerowo simsowych sprawach o pomoc w ustawieniu rozdzielczości w grze na moim laptopie. Laptop kupiony dwa dni temu a grafika prezentuje się gorzej niż na starym - może chodzić o sterowniki i tu prośba pierwsza:
Gdzie sprawdzić jakie mam sterowniki do karty graficznej i ewentualnie jak się spostrzec, że są nie najnowsze ? Prośba numer dwa: jak ustawić sobie opcje grafiki w grze oraz rozdzielczość biorąc pod uwagę że komputer prezentuje się następująco : ASUS Intel(R) Core(TM) i7-3610QM CPU @ 2.30GHZ 8GB RAM, Widnows 7 - 64 bitowy. Monitor 17 nazwa karty Intel(R) HD Graphics 4000 pamięć 2gb Powiem szczerze, że zgupiałam bo nie mogę sobie z tym poradzić Ostatnio edytowane przez beata18ns : 14.08.2012 - 08:40 |
![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Guest
|
![]()
hmm, szczerze mówiąc gra powinna chodzic płynnie na najwyższych ustawieniach. trzeba pamiętac, aby w opcjach grafiki włączyc 'renderowanie zaawansowane'
|
![]() |
![]() |
#217 |
|
![]()
No właśnie.. a problem w tym, że nie chodzi płynnie przy średnich nawet, a co gorsza się przywiesza
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
|
![]()
Też mam pewien problem z grafiką ;q A mianowicie:
wczoraj kupiłem nowego laptopa (Intel Core i3-2330M, 2.20 GHz, 8 GB RAM, nVidia GeForce GT 540M, Windows 7) i mimo najwyższych ustawień mam rozmazaną trawę, płoty też takie jakby rozmazane (jak gdyby się nie 'wczytały' do końca) i mimo, że zasięg widoku mam ustawiony na najwyższy to wyświetla mi się tylko najbliższe otoczenie. Co dziwne, przedmioty i Simowie wyświetlają się normalnie. Czy ktoś wie o co może chodzić? Nie miałem takich problemów na laptopie kupionym dwa lata temu, a nowy, tak jak wspomniałem został kupiony wczoraj i raczej nie ma opcji, żeby była to wina za słabego sprzętu :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Reputacja: 12
|
![]()
Nie znam się na kartach nVidii , ale to pewnie z nią coś nie tak.
![]() |
#220 |
Guest
|
![]()
Sprawdź, czy posiadasz najnowsze sterowniki do karty graficznej.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|