|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Coś krótko dzisiaj ;/ Ogólnie jednak wyszło fajnie. Jestem ciekawa co dalej się wydarzy u Sam i Becka
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 12
|
![]()
Mówisz, ze zapomnieli o wampirach..... No ale gołym okiem widać, że ona jest... Inna
![]() Dzisiaj krótko, ale treściwie ![]() ![]() Siedzę tu i nie wiem co dalej napisać XD noawięc masz fajne zdjęcia, czekam aż stanie się coś więcej blablabla.... ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 12
|
![]()
Co tak krótko?!
Chyba twój najkrótszy odcinek. No, ale do rzeczy. Sam i Beck ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Bardzo fajny odcinek
![]() Widzę, że szykuje się maly romansik, dziewczyna powoli sie zakochuje w Becku nawet dała mu buziaka ![]() Ładne zdjecia. czekam na nexcik ![]()
![]() |
#5 |
|
![]()
Oj, króciutko dzisiaj.
Przynajmniej Sam nie jest morderczynią, ale teraz mogą szukać wampirów, czyli jej (to tak do poprzedniego odcinka) Rozkwita miłość widać. Trochę szybko, no ale uczucia przychodzą niepodziewanie.
![]() |
#6 |
|
![]()
Szkoda, że tak krótko.
Widać uczucie rozkwita. Nie wiem co więcej napisać. Czekam na więcej. ![]()
![]() |
#7 |
|
![]()
Mnie też zastanawia ze nikt nie skojarzył ze ona jest wampirem. Gdyby sie jeszcze maskowała (fluidy,soczewki). No cóż...widocznie żadko kto widział wampira na włąsne oczy
![]() Czekam na next |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
cóż odcinek krótki ten chłopak jest jakiś podejrzany.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
A można jakoś w grze w ogóle zrobić, żeby wampir bardziej człowieka przypominał? Bo ja widzę jedynie taką możliwość, że Ciastek musiałby mieć dwie postacie Sam - ludzką (po teoretycznym tapetowaniu) i wampirzą (przed tapetowaniem).
Może po prostu załóżcie, że wampiry się aż tak od ludzi nie różnią, jak to w Simsach pokazują ![]() ![]() Więc raczej nie Sam będą szukać, co najwyżej brat z Debbie mogą jej się podpytywać, czy to czasem nie ona rzuciła się na nauczycielkę ![]() Sam relacje z bratem ma przezaczepiste ![]() ![]() ![]() Poza tym Sam jest straaasznie naiwna. Widzi kobietę pierwszy raz w życiu, a już się zgodzi iść do niej do mieszkania, bo pies na nią nasikał... Widać to rodzinne u żeńskiej części rodziny, ewentualnie takie pokolenie ![]() ![]() W ogóle teraz mało jest o rodzicach - zanim dzieci się znastolatkowały, mieli kryzysy w swoim małżeństwie, a teraz nie wiadomo, czy doszli do porozumienia, czy ciągle mają o coś do siebie pretensje. Dziwne też, że tak jakby odpuścili sobie wychowywanie Sam - wychodzi kiedy chce, wraca kiedy chce, oni jakoś w ogóle się nią nie interesują, zwłaszcza tym, że nie je. Jeśli by np. Charlie stwierdziła, że siostry wychowywać nie zamierza (no bo to jednak nie córka), to fajnie by było, gdyby chociaż wspomniane o tym było. A tak to mamy zaserwowane bliżej nieokreślone nic ![]() Mam nadzieję, że ty nie hołdujesz zasadzie, że wampir zakochuje się tylko raz i jest wierny do śmierci? ![]() Teoretycznie Charlie powinna się zainteresować tym, że coś Sam kiepsko rośnie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Jestem pod wrażeniem
![]() Widać wielką różnicę w stylu pisania między pierwszym, a ostatnim odcinkiem. Akcja się rozkręca, dochodzą nowe postacie. CZEKAM NA WIĘCEJ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|