![]() |
#211 |
Reputacja: 14
|
![]()
jedyne, czego nie mogę przeboleć to ten potworny interfejs. Poprzedni był w porządku, po co było wszystko zmieniać?
![]() ![]() Wygląd simów moim zdaniem nie jest tragiczny. Jeśli teraz twórcy posłuchaliby sugestii graczy, mogłoby wyjść coś naprawdę dobrego :> Sposób tworzenia sima mi odpowiada, choć nie ukrywam, że nie mam talentu do takich rzeczy, więc liczę na jakieś "modele" ![]() Czytałem, że będą dwa paski znajomości, jeden do przyjaźni i jeden do romansu... To może stwarzać ciekawe możliwości xD Dużo jeszcze rzeczy czytałem, ale zapewne w większości były to plotki, dlatego na tym zakończę i pewnie wypowiem się później na temat trailera ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#212 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ten interfejs to prawdziwa tragedia. Zasłania połowę ekranu, dziwnie wygląda i wydaje się być smutny i trudny w obsłudze. O.o Po co go w ogóle tak zmieniali? Bez sensu, moim zdaniem. A ze miasto w stylu Nowego Orleanu to się strasznie cieszę, bo może tego nie schrzania i jednak kupię TS4.
![]() |
#213 |
|
![]()
Informacje są znośne, ale ja bym już chciała obejrzeć gameplaya jakiegoś. No i mam nadzieję, że gra będzie dopracowana, a dodatki będą rzadziej wychodziły niż do trójki, ale za to też będą "dopracowane" (tego słowa EA Games chyba nie ma w swoim słowniku). Mi trójka w 100 % odpowiada, ale nie mogę zaprzeczyć, że Simsowy nałóg każe mi śledzić losy czwórki, co nie oznacza, że ją kupię.
Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 20.08.2013 - 10:58 |
![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
|
![]()
@anie_1981 - dzisiaj zobaczysz gameplay'a
![]() EDIT: Sorry, w czwartek zobaczysz ![]()
Ostatnio edytowane przez scavo : 20.08.2013 - 11:26 |
![]() |
![]() |
![]() |
#215 | |||
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Najnowszy news...
Ogrodowa Dzielnica? Miejmy nadzieję, że zmienią to/dadzą nam opcję zmiany nazwy okolicy/szybko wyjdzie SimPe do TS4 ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ostatnio edytowane przez Liv : 20.08.2013 - 12:29 |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
|
![]()
dla biedaków pozostanie motherlode
![]() Czytałem też o tym, że będzie wiele przyczyn śmierci powiązanych z nastrojem. Jak dla mnie mogliby nawet wprowadzić samobójstwo (opcja dostępna na ostatnim etapie depresji) ![]() ![]() A propos śmierci to jeszcze chciałbym choroby od podstawy i w końcu jakieś wypadki. |
![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Administrator
Reputacja: 102
|
![]()
^ no dobra, powyższym to mnie skusiłeś. Zaczyna mi się podobać. xP
|
![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
|
![]()
http://thesimstimes.cba.pl/?p=2480&fb_source=pubv1
a zatem ze śmiercią to prawda (ale z zażenowania? xD to... dziwne), poza tym będą nastrójniki, bara-bara bez miłości (już wiem, co będę robił przez pierwsze miesiące grania ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Moderator
Reputacja: 46
|
![]()
Zapowiada się rzeczywiście nieźle. Ciekawa jestem, jaki będzie końcowy efekt. Mam tylko nadzieję, że nie trzeba będzie rejestrować się tak jak w trójce... Ale nie liczyłabym na zmiany ._.
Tylko ten interfejs najbardziej mi przeszkadza, wygląda jak z jakiejś gry na telefon... Do tego taki zgniły kolor, błee. ![]()
![]() |
#220 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Jeśli chodzi o opcje to gra bardzo mnie cieszy (oprócz zawstydzenia się na śmierć
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 31 (0 użytkownik(ów) i 31 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|