Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 03.01.2005, 17:01   #211
Oazis
Admin Emeryt

Reputacja: 10
Domyślnie

Cytat:
Napisał Neroska
Oki to było nieprawda...
Ae teraz powiem prawde...
Moja simka siedziała sobie na ławce.A kiedy przyszedł chłopak od pizzy zaczeła z nim flirtować
Po co opwodiasz takie głuptoy ?? chyba nie zeby zorwuucic na siebie uwage... :\
Oazis jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 03.01.2005, 17:23   #212
Cocco
Guest

Question

Cytat:
Napisał Neroska
Oki to było nieprawda...
Ae teraz powiem prawde...
Moja simka siedziała sobie na ławce.A kiedy przyszedł chłopak od pizzy zaczeła z nim flirtować
To MOZLIWE bo po kilku rozmowach jest taka opcja.Nie no, mam taka jedna w klasie, musisz mi napkrzykszac kontakty?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 04.01.2005, 16:47   #213
lay

Domyślnie

No w sumie to nie jest dziwne zdażenie, tylko błąd w grze... Otóż jak w domku (jak u papużków) zbuduje się pokój niżej (może chodzi tylko o piwnice) to piętro wyżej (jak nie ma podłogi) widać tylko simów, a nie ma przedmiotów. I można ich podglądać w łóżku itp...
lay jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 05.01.2005, 16:18   #214
KubuS
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał lid
No w sumie to nie jest dziwne zdażenie, tylko błąd w grze... Otóż jak w domku (jak u papużków) zbuduje się pokój niżej (może chodzi tylko o piwnice) to piętro wyżej (jak nie ma podłogi) widać tylko simów, a nie ma przedmiotów. I można ich podglądać w łóżku itp...
Hehehe nie bardzo wiem o co ci chodzi. Moglbys napisac jasniej??? A co do tego chlopaka z pizza, to nie blad w grze, bo w TS2 mozna nawet ozenic sie ze sprzatacka.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05.01.2005, 16:35   #215
Vavill
Guest

Domyślnie

dobra dobra ... to wienc tak moj sim poszedł oglondać gwiazdy porfało go ufo jak wrocił ..i tak dalej i tak dalej... no i niewiadomo skąd mój sąsiad znalazł siem na tarasie trzeciego piętra w moim domku... normalnie gadam z innymi simami o ufo a mi sąsiad schodzi po schodach na doł... a racej bym musiała go najpierw powitac by mogł mi łazic po domu Dziwnowo (czy jakos tak) jest dzifaczne
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05.01.2005, 17:35   #216
lay

Domyślnie

Cytat:
Napisał KubuS
Hehehe nie bardzo wiem o co ci chodzi. Moglbys napisac jasniej??? A co do tego chlopaka z pizza, to nie blad w grze, bo w TS2 mozna nawet ozenic sie ze sprzatacka.
]

No dobra, no to jaśniej. U papużków jeden pokój jes w piwnicy. Na parterze nad piwnicą nie ma podłogi, jest tylko dziura ograniczona płotkami. No i jak kamera jest na paterze to patrząc na piwnice nie widać mebli, tylko simów, podłogi, ściany, schody. I można podziwiać simów bez mebli, niezasłoniętych niczym, nap. jak śpią (widać sima w piżamie lewitującego nad podłogę, itp). Chyba teraz napisałam w miare jasno... Moge zrobić screena... Ewentualnie...
stare 05.01.2005, 17:53   #217
-tamatha-
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał lid
]

No dobra, no to jaśniej. U papużków jeden pokój jes w piwnicy. Na parterze nad piwnicą nie ma podłogi, jest tylko dziura ograniczona płotkami. No i jak kamera jest na paterze to patrząc na piwnice nie widać mebli, tylko simów, podłogi, ściany, schody. I można podziwiać simów bez mebli, niezasłoniętych niczym, nap. jak śpią (widać sima w piżamie lewitującego nad podłogę, itp). Chyba teraz napisałam w miare jasno... Moge zrobić screena... Ewentualnie...

Ja też tak mam i to mnie denerwuje mam tak na każdym piętrze

No dobra wkleje foto może nie zbyt dobry przykład, ale to u mnie liczy się jako piętro (Zrobione kodem boolProp ....terrain...no nie pamiętam opisane na takiej stronie mikeinside)

To jest widok z parteru

A to pod fundamentami (No nie wiem jak to nazwać

No i może lepszy przykład

Ostatnio edytowane przez -tamatha- : 05.01.2005 - 18:02
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05.01.2005, 18:01   #218
lay

Domyślnie

Cytat:
Napisał Emka
Ja też tak mam i to mnie denerwuje mam tak na każdym piętrze
Z jednej strony to wkurza, a z drugiej to można się pośmiać.
stare 05.01.2005, 18:03   #219
-tamatha-
Guest

Domyślnie

A mam pytanie tak ma każdy czy tylko ci co mają słabszą kartę graficzną
  Odpowiedź z Cytatem
stare 06.01.2005, 13:24   #220
ajatakarozczochrana
Guest

Wink

U mnie sie zdarzyla taka smieszna rzecz. Gralam sobie rodzinka Binter. W tej rodzince sa blizniaczki w wieku "dziecko". Przyszedl do nich kolega z rodzinki Cathbert rowniez w wieku "dziecko". Kiedy wszyscy siedzieli przy stole i jedli wyszlam z rodzinki Binter i weszlam do rodzinki Cathbert. Ten chlopczyk co byl u Binterow mial urodzinki wiec sie przemienil w nastolatka. Znowu wyszlam z rodzinki Cathbert i weszlam do Binterow.Chlopak siedzacy na krzesle byl jakby pol dzieckiem pol nastolatkiem. kiedy wstal od stolu lewitowal nad ziemia a reke mial tak jakgdyby trzymal lyzke albo widelec w rece. Aha jeszcze byl bardzo zgarbiony. Tak smiesznie to wygladalo ze normalnie niemoglam. I byl ubrany w ciuchy nastolatka. Bez sensu prawda ?
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania