![]() |
#2262 |
Reputacja: 11
|
![]()
To ile niby najmniejsza pusta parcela kosztuje? : | 30k? Skoro nawet gotowe rodziny co mają po 20k mogą jedynie do czterech gotowych domków się wprowadzić.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2263 |
Reputacja: 10
|
![]()
dziwne, ja mogę normalnie simów wprowadzać na puste parcele. hm... a nie masz ich zajętych przez innych simów, choćby z nie swojej woli. Ta gra ma wiele takich dziwnych zachować
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2264 |
|
![]()
Hm... ja kiedyś dziwiłam się czemu moge wybrać tylko 3 czy tam 4 domki. Dopiero po pewnym czasie dostrzegłam, że miałam włączonego samouczka. Po wyłączeniu pojawiły się wszystkie możliwe parcele do wprowadzenia.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2265 |
Reputacja: 15
|
![]()
Najdroższa parcela kosztuje chyba 18k więc nie ma takiej możliwości, żeby nie dało się jakiejś kupić
![]()
![]() |
#2266 |
|
![]()
Moja Simka dostała dziwną okazję: musi wyhodować 10 złych jabłek. Jak ma tego dokonać, gdy ogrodnictwo ma na maksa, a posadzenie nasion złej jakości i tak daje w rezultacie jabłka jakości dobrej? Jest to wykonalne?
![]() |
#2267 |
Guest
|
![]()
Mnie wnerwiają te rodziny, które pojawiają się same z siebie... Zbudowałem świetny dom, niestety kosztował 130.000 Simoleonów. Zbieram tygodniami, aż w końcu mam. Biorę "Przeprowadź się", a tu nie wykrywa mi tej parceli. "WTF?" - mówię sobie... Wychodzę do miasta, patrzę, a tam jacyś nie powiem kto Pattenowie się wtrynili
![]() ![]() ![]() A do rzeczy, moje pytanka: + Czy w Wymarzonych podróżach będą pory roku? + Czy The Sims 3 Unleashed to prawda? + Czy ktoś też wyłowił 30kg tuńczyka w kanalizacji ratusza? ![]() + Czy komuś Kosiarz dał napiwek na gitarze? ![]() + Jaki był Wasz rekord długości życia sima? (Mój 110 dni na 90, i wciąż żyje...) + Od ilu pkt. szczęścia życiowego jest ładniejszy nagrobek? Hmmh... To chyba byłoby wszystko. A nie! Jeszcze: + Czy w Sunset Valley jest jakaś tajemnicza rzecz? (Prócz katakumb... Taka jak np. w TS2 Podróże miejsce do nauk teleportacji i takie taam...) No, to chyba wszystko ![]() |
![]() |
![]() |
#2268 |
Reputacja: 17
|
![]()
Mogę Ci odpowiedzieć na jedno mój sim Henryk Korthals miał ponad 85 000 pkt. szczęścia życiowego i dostał nagrobek w kształcie tego co był zawsze w TS2.
![]()
![]() |
#2269 | |
Reputacja: 15
|
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2270 |
Guest
|
![]()
Ale on się wtedy robi czerwony :/ Super, umarł mi sim co miał 90 dni, a ten sim co ma 110 i simka co ma 95 dni nie chcą xD Ale dobrze, bo oni zarabiają ponad 600$/h
![]() ![]() ![]() Czy jest już jakaś "szklana" podłoga do TS3? ![]() EDIT: Okej, 111 dni i sim umarł... nawet kostuch mu nie dał dokończyć pracy ![]() Ostatnio edytowane przez Keramzyt : 19.09.2009 - 13:17 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 9 (0 użytkownik(ów) i 9 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|