|
|
|||||||
| Zobacz wyniki ankiety: Jaki jest najlepszy wiek u simów? | |||
| Bobas |
|
42 | 5.62% |
| Dziecko |
|
20 | 2.68% |
| Nastolatek |
|
281 | 37.62% |
| Dorosły |
|
378 | 50.60% |
| Staruszek |
|
11 | 1.47% |
| Młody dorosły |
|
15 | 2.01% |
| Głosujących: 747. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
Strasznie lubię małe dzieci
Uczyć ich chodzenia, mówienia i śpiewania wyliczanki. Nastolatki też są w porządku - randki, wymykanie się z domu i wreszcie namiastka opcji dorosłych simów. Oprócz nich rzecz jasna, najlepiej gra mi się dorosłymi. Nie trawię natomiast emerytów, bo tak naprawdę nie wiem, co z nimi robić, oprócz nauki i opieki nad wnuczętami
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Szczerze powiedziawszy nie wiem którą grupę lubię, ale na pewno emeryci mnie wkurzają... xD
Chodzą jak kaczki(ew. kobiety w ciąży) i strasznie szybko spada im pęcherz. W dodatku nigdy nie umiem stwierdzić kiedy mają umrzeć(to od aspiracji chyba zależy, nie?) i mnie zaskakują. |
|
|
|
#3 |
|
|
Szczur - dokładnie, to zależy od aspiracji. Im wyższa, tym dłużej żyją. A jeśli już mowa o tym pęcherzu: Grałam dzisiaj rodzinką Próchno i ta Karolina mi się przeziębiła. Co chwila spadał jej pęcherz. Zaraz po wyjściu z toalety, znów miała pół(!) paska zżartego
Nie wiem czy to jakiś błąd, czy przez ten katar... W każdym bądź razie się nie dowiedziałam, bo mi błąd wyskoczył i koniec z graniem
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Głosik oddałam na nastolatków. Stała sympatia, wymykanie sie w nocy...
Potem dorośli. No cóż... Życie toczy koło... xD No i... zwierzaki (xD ) ale te dorosłe
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Najbardziej lubię grać bobasami
Nastolatki też fajne, ale musiałbym się nauczyć uciekać z domu bo nie wiem jak to się robi.
|
|
|
|
#6 | |
|
|
Cytat:
)Jeżeli jednak masz na myśli taką prawdziwą ucieczkę z domu, nastolatek musi mieć złe kontakty ze wszystkimi domownikami i dostawać niskie stopnie. |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
|
Cytat:
Uzyj kodu aspirationPoints i dopisz 7000. Tyle wystarczy na mleko Homogeniusz. Daj swojemu toddler'kowi (malemu dziecku) platynowa aspiracje (aspirationLevel 5) i daj mu mleko. Kiedy sie napijé to bedzie sie szybcciej uczyl wszystkiego, dziéki czemu zdázysz go/já nauczy wszystkiego.
Ostatnio edytowane przez Alisha : 14.09.2008 - 19:46 |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Ja wybrałałam odpowiedź ''dorosły'' bo on właśnie wtedy sim ma najwięcej możiwości
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Dorosły z pewnością :-)
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Bobas - bardzo fajny wiek, ale za krótki. Nigdy mi się nie udało nauczyć bobasa mówienia, chodzenia i załatwiania potrzeb w nocniku. Zawsze tylko jedną, ewentualnie dwie z tych rzeczy.
Dziecko - Nie podoba mi się. Najgorzej ze szkołą i pracą domową. Nie wyrabiam się, bo nietrudno o 2 i opiekę społeczną ;p Ale poza tym dziecko niespecjalnie mnie interesuje. Nastolatek - Najciekawszy wiek. Luz ze szkołą (przynajmniej u mnie), przyjaźnie, problemy miłosne, ucieczki z domu, trądzik.... Dorosły - Najlepszy wiek. Uwielbiam zdrady, śluby, te wszystkie bara-bara, ciążę, narodziny itd... ;p Najwięcej możliwości. Emeryt - Dość fajny wiek, tylko wg. mnie trochę za długi. Sim nie musi pracować, dostaje emeryturę i spokój. ;p |
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|