![]() |
#222 |
Reputacja: 10
|
![]()
coś tam czyli rzeczy znalezione w piasku na plaży czy kupione pamiątki na obojętnie jakim terenie wakacyjnym. podobno odpowiednie ich ułożenie daje różne tam pierdoły. niestety nie umiem ci dokońca wytłumaczyć jak to trzeba zrobić
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Guest
|
![]()
mam pytanie czemu mi nie dziala kod na blizniaki od kąd mam TS@ podroze
|
![]() |
![]() |
#224 |
Guest
|
![]()
trzeba wpisać kod Forcetwins wtedy bedziesz miała bliźniaki
|
![]() |
![]() |
#225 |
|
![]()
Musisz sobie ściągnąć Inteenminator
więcej tu: http://www.forum.thesims.pl/showthre...=Inteenminater |
![]() |
![]() |
![]() |
#226 | |
|
![]() Cytat:
![]() EDIT: Przez Bear-Share'a??? ![]()
Ostatnio edytowane przez Alisha : 17.09.2008 - 17:14 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Guest
|
![]()
Jestem nowa (więc nie piszcie, że się powtarzam, nie mam czasu na sprawdzanie) i potrzebuję pomocy. Mam problem z zainstalowaniem The Sims 2 Podróże. Posiadam też inne dodatki, tj: Nocne Życie, Młodzieżowy styl Akcesoria, Na Studiach, Zwierzaki i Własny Biznes. (Podałam w kolejności zainstalowania, bo podobno ta kolejność ma znaczenie). Kiedy instalacja dobiega końca wyskakuje mi komunikat:
Aplikacja sprawdzi, czy zainstalowana wersja jest zaktualizowana. Wciskam ok i zaraz pojawia się: (Nawet nie pojawia się to szare tło i ten czerwony pasek postępu): Wystąpił błąd podczas procesu aktualizacji. Instalacja zostanie przerwana. Dodam, że WSZYSTKIE poprzednie dodatki zostały PRAWIDŁOWO zaktualizowane. Podróże ściągnęłam z Bear-Shar'a. (Jak Zwierzaki i Biznes, tylko że z nimi nie miałam problemu). Wpadło mi do głowy, że może jeszcze powinnam zainstalować Cztery pory roku? Bo jak wchodzę w TSbin Młodzieżowego stylu to tam są pliki aktualizacji od Nocnego Życia do Cztery Pory Roku. (Kiedy klikam na Cztery Pory Roku, wyskakuje mi, że Gra The Sims 2 Cztery pory roku nie została zainstalowana... Bla,bla,bla... ) , a dalszej aktualizacji, do Podróży lub Czasu Wolnego nie widać. Może dlatego wyskakuje mi błąd? Proszę o pomoc... ![]() Mój e-mail : [email protected] [email protected] [email protected] GG : 8340025 Lub bezpośrednio na forum. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez ElianeSS : 20.09.2008 - 15:42 |
![]() |
![]() |
#228 |
Guest
|
![]()
O piratach nie rozmawiamy.
|
![]() |
![]() |
#229 |
Guest
|
![]()
Aha, nie wiedziałam.
|
![]() |
![]() |
#230 |
|
![]()
Ee..... :?
Jak to? Każde szanujące się forum nie rozmawia o piratach.
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|