![]() |
#221 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Dotar³o do Polski!!! MAM!!!Mo¿na robiæ ba³wany ,jest Miko³aj!!! I new StRoJe!!! |
|
![]() |
|
![]() |
#222 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Ostatnio edytowane przez Nikki : 17.03.2006 - 07:45 |
|
![]() |
![]() |
#223 |
Guest
|
![]()
W³a¶nie przed chwilk± dosta³am ten dodatek
(Zestaw ¦wi±teczny). Zagram pewnie po wigilii bo juz nie zad³ugo rozpoczniemy kolacjê wigilijn± . Bardzo siê ciesze iz kazda gra swiateczna jest bardzo nastrojowa do tych ciep³ych dni. |
![]() |
![]() |
#224 |
Guest
|
![]()
mama mi wijawila zer pod choinke mam zestaw ¦wi±teczny i po wigili..............INSTALKA!!A jutro od rana............GrAnIe!!
ps.Mam pytanko Czy do mikolaja trzeba kupic kominek czy wystarcz± ciacha ¦w.Mikolaja?? Z góry dziêki :* Ostatnio edytowane przez Sacline : 24.12.2005 - 15:09 Powód: ;0 |
![]() |
![]() |
#225 |
Guest
|
![]()
Chba wystarcz± ciacha i choinka.
|
![]() |
![]() |
#226 |
Guest
|
![]()
Ja dzis tez pewnie nie zdaze pograc.
Jeszcze na pasterke na 12:00 ide .. aj |
![]() |
![]() |
#227 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Guest
|
![]()
A ja mam taki problem - gdy chce zainstalowaæ ten dodatek, wyskakuje mi komunikat, ¿e gra The Sims 2 nie jest zainstalowana, a ten dodatek jej wymaga. Mam oryginalne ts2 i oryginalne dodatki do tej gry (zestaw tez), co mam zrobiæ ?
![]() Pomocy ! |
![]() |
![]() |
#230 |
Guest
|
![]()
O rany , nigdy sie nie spotkalam z takim przypadkiem .
Moze sciagalas hacki uszkadzajace gre, moglas sciagnac jakis dodatek z netu ktory okazal sie hackiem, nawet nie umyslnie, zainstaluj Clean Installera, i przeskanuj downloads. Ostatnio edytowane przez Agnes : 25.12.2005 - 13:57 |
![]() |
![]() |
U¿ytkownicy aktualnie czytaj±cy ten temat: 1 (0 u¿ytkownik(ów) i 1 go¶ci) | |
Narzêdzia w±tku | |
Wygl±d | |
|
|