|
|
|
|
#1 | |
|
Reputacja: 10
|
Bo ja stworzyłem nową rodzinie w Weromie i tą często gram i tego kod jest włączony i używam go by schudnąć sima czy też szukam dla niego pracy i przyrzekłem sobie,że będę sobie sam awansował na wyższe stanowiska i ani razu nie zmieniłem bo rodzina w miłowie to moja pierwsza i żal ich usuwać i dodam tylko,że chcę kolejną stworzyć ale domy to masakra.
Sam ten problem rozwiązałem wystarczyło tylko ponownie wprowadzić rodzinę Cytat:
Ostatnio edytowane przez Remus Lupin : 03.08.2009 - 20:11 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
Pierwsze ubranie jest bodajże z CW (nosi się je w karierze Rozrywka)
Drugie natomiast jest z WB i nie mam pojęcia, gdzie można to spotkać (jeśli jednak nie jest z WB to jest z CW i nosi się je w karierze Oceanografia) |
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
No tak jeszcze jeszcze nie próbowałem zawodu w karierze rozrywka i oceanografii
Przykro mi Nysia ja nie mam Własnego Biznesu więc to musi być jakiś błąd |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Admin Emeryt
|
Nie to ja przepraszam. Pomyliło mi się. Sprawdziłam i faktycznie oba ubrania oznaczone są CW. Sorki!
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
Więc to kombinezon to jest ubranie do kariery oceanografia a rycerz a karierze Rozrywka
rozumie może jak simka Katarzyna Hakiel jak skończę z armią to niech zrobi karierę w Rozrywce. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Admin Emeryt
|
Raczej tak, aczkolwiek do oceanografii to nie jestem pewna, bo jeszcze nigdy nie prowadziłam simów w tym kierunku
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
Mam pytanie dlaczego mój sim gdy się interesuję się majsterkowaniem kupiłem ten zepsuty samochód zresztą nie wiem czy powiedzieć wam czy nie bo to bardzo długa historia dlaczego gdy kilknę na tym samochodzie "pracuj nad- karoserią" mój sim natychmiast anuluje.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Byc może błąd gry, albo w okolicy podjazdu stoją jakies obiekty, które uniemożliwiają dojście do samochodu simowi. Jednak mam pytanie: Czy tak sie dzieje u wszystkich simów, czy tylko u tego?
|
|
|
|
#9 |
|
|
Bo wiesz miałem problemy z rodziną Lupin i ,żeby to naprawić musiałem wyprowadzić i ponownie wprowadzić do domu i przed wyprowadzką nabyłem ten zepsuty samochód sim Remus który interesuję się majsterkowaniem zrobił silnik, a potem chciałem,zeby pracował nad karoserią to ta interakcja była przez chwilę i od razu znikała próbowałem nawet Jeo samochodzikiem ten co prze omyłkę mi spłonął i zmarł wskrzesiłem go i do dzisiaj jest członkiem naszej rodziny jakby tego było mało on jest zombie i Joe też próbowałem i to samo bo chciałbym sprawdzić czy ten naprawiony samochód będzie taki jaki jest w Nocnym Życiu.
I nie wiem jakim cudem ale Hermiona ma wrodzony talent do.... majsterkowania przecież nie kazałem jej coś majstrować. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
W sumie tutaj w tej grze, simy z talentem czy bez do danego hobby mogą być dobre w naprawach itp.
Radzę przeskanować ewentualne dodatki z internetu, sprawdzić czy to zadziała, jak jest w innych rodzinach,(czy działa), sprzedać to auto i kupić nowe, co najwyżej przeprowadzić rodzine w inne miejsce. |
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|