![]() |
#221 | |
Guest
|
![]() Cytat:
a co do misji to juz dawno zaliczone (nie ma sensu robic niektorych rzeczy dwa razy bo po co?) a co do pragnienia zyciowego. jakie to pragnienie zyciowe jak ja je spelnilem po 3-4 godzinach gry w simsy... ta gra jest fajna - ale tylko na 6-10 godzin gry. wiecej sie juz nie da. nuuuuuuuuuuuuuuudy |
|
![]() |
|
![]() |
#222 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dzięki xD Przyda mi się ta informacja że można zmienić żeby np. biegnąć, a nie taksówką.
![]() |
#223 | |
Guest
|
![]() Cytat:
2. Możesz zmieniać nie tylko kolory ale także wzory. Pozatym zmienianie koloru jest fajne, ponieważ "jeździ" się po palecie. 3. Jak gdzieś jedziesz możesz wybrać "Automatycznie" (wybiera najszybszy z Twoich posiadanych pojazdów, jeżeli nie posiadasz roweru lub samochodu przyjeżdża taksówka), "Idź "( idziesz), "Biegnij "(biegniesz). 4. Nie musisz go znać, jak idziesz do niego do domu wtedy poznajesz, niekoniecznie musisz znać z miasta. |
|
![]() |
![]() |
#224 |
Guest
|
![]()
sims 3 są beznadziejne. plusem jest tylko otwarte miasto.
|
![]() |
![]() |
#225 | |
Reputacja: 14
|
![]() Cytat:
Moje simy do wszystkiego dochodzą powoli, ale ich życie nie polega tylko na zdobywaniu punktów umiejętności żeby osiągnąć szczyt kariery, miłości swojego życia nie poznają w kilka godzin za pomocą interakcji "romantycznych" i nie płodzą dzieci po to, żeby one tylko były. Życie moich simów nie kręci się wokół punktów umiejętności, szczytów karier i realizacji pragnienia życiowego. Moje simy żyją bez pośpiechu i widzę w grze mnóstwo opcji do wykorzystania. Długość życia moich simów jest epicka, w zdobywaniu szczytu kariery nie spieszą się, w międzyczasie spotykają się z przyjaciółmi, odpoczywają na plaży, chodzą do kina, do galerii sztuki, piknikują, odwiedzają miejską pływalnię, urządzają przyjęcia domowe, grillują z rodziną, odrabiają z dziećmi lekcje, bawią się wspólnie. Gram kilkoma rodzinami, łączę je ze sobą, są przyjaciółmi lub kochankami, albo zaciekłymi wrogami. Biorąc pod uwagę osobowość simów i ich pragnienia, można sprawić, żeby ich życie było bardzo urozmaicone. Gra daje mnóstwo możliwości, ale nie wszyscy potrafią z nich korzystać. Wtedy najlepiej po 6-10 godzinach odłożyć grę na półkę i już więcej jej nie ruszać. Co do punktów umiejętności, polecam zaglądać do dziennika umiejętności. Do każdej umiejętności jest tam po kilka zadań, które możemy wykonać, aby nasz sim osiągnął mistrzostwo w danej dziedzinie. Poruszyła mnie Twoja rozbudowana wypowiedź, zarówno styl jak i bogate słownictwo.
![]() |
![]() |
#226 | |
|
![]() Cytat:
Zależy od kariery. Dziennikarz na najwyższym stanowisku pracuje 4 dni w tygodniu. Złe pragnienie wybrałeś. Niektórych nie da się spełnić w 10 godzin gry - przykładowo piątki nastoletnich dzieci. Chyba, że kosztem wszystkiego. Tak jest, jak chce się od razu stać najlepszym. Nie lepiej czerpać przyjemność z gry, bawić się kolekcjonerstwem, ogrodnictwem, zmieniać pracę? Zawsze możesz mieć parę dzieci, partnera/partnerkę... Jest wiele opcji do wyboru, trzeba tylko chcieć. @down To tylko ja cały czas żyję jedną rodziną i potrafię znaleźć simom coś ciekawego do roboty?
S.J.Lec Ostatnio edytowane przez lay : 22.06.2009 - 08:14 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Guest
|
![]()
Dobrze,ale przy 6-stej czy 10-tej rodzinie ogrodnictwo i kolekcjonerstwo już nie są frajdą :>
Poza tym nie chcę,żeby wszystkie simy były farmerami i biegały po okolicy w poszukiwaniu kamieni. Jeżeli sim jest samotnikiem,to pikniki/przyjęcia/rodzinne grille odpadają. Niestety,pod względem "Czasu Wolnego" trójka jest beznadziejna. |
![]() |
![]() |
#228 |
Admin Emeryt
|
![]()
Może jak się używa wszystkich możliwych kodów, to gra się szybko nudzi :> I co Ty robisz z tymi simami, że masz już 6 czy 10 rodzinę?
![]() Za to moim zdaniem największą wadą jest zbyt wolny upływ czasu na superprędkości :/ Ktoś ma na to jakiś sposób? Strasznie denerwują mnie te dłużyzny, gdy sim jest w pracy albo śpi.
![]() |
#229 |
|
![]()
Kiedy wy macie na to czas? Mój sim zanim zdobędzie punkt umiejętności, to już pada na twarz albo jest głodny. Kilka dni maluje jeden obraz ;(
Wycieczka po kamienie, to trzeba zarezerwowac caly dzien wolny. O tym, że musi latac po znajomych, żeby po ich śmierci móc ustawić nagrobek na cmentarzu nie wspomnę ;/ A i to gram tylko jedną rodziną, bo mi szkoda ekwipunku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#230 | ||
|
![]() Cytat:
Cytat:
denerwowaly mnie ciagle te zaproszenia itepe.. |
||
![]() |
![]() |